Glas Javnosti

ISPLIVAVAJU TAJNE DIJANE HRKALOVIĆ Ovo su vojnici sa „službenom“ Čelične lejdi iz MUP-a (EKSKLUZIVNE PREPISKE)

Hronika
Autor: Глас јавности

Pritvaranjem Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP-u, iznedrilo je nove šeme zakulisanog rada u policiji. Sada su isplivale tajne kako je štitila svog čoveka sa juga Srbije, koji u fioci Službe za unutrašnju kontrolu MUP-a ima čak dve krivične prijave podnete pod sumnjom da je činio zloupotrebe službenog položaja.

Niški policajci otkrivaju da je Srđan Jovanović, komandir Policijske stanice u Policijskoj upravi Niš, istovremeno bio visoki funkcioner Nezavisnog sindikata policije, koji uručio plaketu zahvalnosti Dijani Hrkalović, nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP-a. O njemu su, posle dve prijave, pisale i kolege i to sedištu MUP-a i tužilaštvu:

Viber prepiska koja se deli pripadnicima MUP-a

- Moramo da vam se obratimo i ovim putem kako bi se zaštitili od šikaniranja i ukazali na kriminalne aktivnosti Srđana Jovanovića. I pored desetina naših predstavki Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) na njegovo ponašanje mi ne vidimo nikakvog pomaka i prinuđeni smo da vam se obratimo na ovaj način – navode bivši članovi Nezavisnog sindikata policije i dodaju da je Dijana Hrkaloviću dala Jovanovićevom sunu svoj pištolj.

Policajci optužuju Jovanovića da je „koristeći veze i uticaj izdejstvovao za sebe mesto komandira bez ikakakog konkursa, a zatim je počeo da se obračunava sa nepodobnima“.

Dijana Hrkalović sa Srđanom Jovanovićem

Donedavni sindikalci se pitaju ko je dozvolio da Jovanović, na saslušanje u kancelariju SUK-a, dođe sa plaćenim advokatom i to da mu za izlazak plati 60.000 dinara platio angožavanje advokata za samo jedno saslušanje u Službi unutrašnje kontrole MUP-a.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR