Glas Javnosti
posta

ISPLIVALI NOVI DETALJI NAVIJAČKOG UBISTVA NA SENJAKU: Ugovoren sastanak, svi došli naoružani!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Borivoje Simović (30), navijač Crvene zvezde, član grupe "Ultra bojs", ubijen je u četvrtak oko 22.30 u parku na Senjaku, između ulica Vase Pelagića i Vojislava Vučkovića.

U petak su na mestu pucnjave policija i inspektori u civilu metal detektorima tražili čaure i zrna.
 
On je privatnim kolima dovezen u Urgentni centar, ali mu nije bilo spasa. Prema nezvaničnim informacijama, Simović je pogođen jednim metkom u leđa.

Juče su na mestu pucnjave policija i inspektori u civilu metal detektorima tražili čaure i zrna.

- Na licu mesta pronađeno je desetak čaura, ali i jedan pištolj. Uzeti su i neki drugi materijalni tragovi, kao što su opušci cigareta, da bi, prema biološkim tragovima, bilo utvrđeno ko je sve bio prisutan. Za pronađeno oružje se ne zna kome je tačno pripadalo, da li ubicama ili žrtvi. To će se znati nakon veštačenja - rekao je izvor iz istrage.

Kako se nezvanično saznaje, pokojni Simović je sa rođenim bratom i još nekoliko drugova došao na ugovoreni sastanak sa drugom grupom mladića.

Svi su bili naoružani, uključujući i ubijenog mladića.

- Utvrđeno je da je pucano iz najmanje dva oružja. Policija je privela nekoliko osoba na informativni razgovor, među njima i pokojnikovog brata, ali oni odbijaju saradnju. Zaplenjena su i tri automobila, među kojima i vozilo kojim je žrtva dovezena do Urgentnog centra - navodi izvor.

Policija zasad nema pouzdanih saznanja ko se sukobio sa grupom u kojoj je bio i Borivoje Simović.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR