Glas Javnosti

INŽENJER (27) POGINUO KADA SE MOTOROM ZAKUCAO U DRVO: Detalji strašne tragedije na Ibarskoj magistrali

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Bajker David N. (27) iz Kruševca sleteo sa puta i poginuo na deonici kod Gornjeg Milanovca

Elektrotehnički inženjer David N. (27) iz Kruševca poginuo je u subotu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Gornjeg Milanovca kada je vozeći motor izgubio kontrolu nad njim, uleteo u krvinu, proklizao, a zatim se zakucao u drvo i odleteo u drugu stranu kolovoza.

Nesreća se dogodila u subotu oko 17 sati između naselja Ugrinovci i Reljinci kod Gornjeg Milanovca, na Ibarskoj magistrali.

Kaciga u vazduhu

- Motociklista je, navodno, bio u društvu još jednog kolege i kretali su se iz smera Gornjeg Milanovca ka Ljigu. Sumnja se da je David iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad motorom kada je ušao u oštru krivinu. Bukvalno je uhvatio zemlju, koliko se navio motorom kako bi što bolje ispravio krivinu, ali su tada stvari pošli po zlu - kaže izvor iz istrage i dodaje:

David N.

- Motorom je proklizao i udario u drvo pored puta, pa je zajedno s motociklom odleteo na drugu stranu kolovoza. Od siline udarca kaciga mu je odletela u vazduh, a delovi motora su se rasuli svuda po putu.

Prizor koji je zatečen nakon nesreće, ledio je krv u žilama, a ubrzo su na mesto udesa došli policija i ekipa Hitne pomoći.

- Lekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića, dok je policija satima vršila uviđaj. Saobraćaj je na ovoj deonici bio obustavljen. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stavične nesreće - kaže sagovornik.

Inače, nastradali mladić bio je dobitnih brojnih nagrada u osnovnoj, srednjoj, ali i na fakuletu.



- David je bio jedna čista duša, neiskvarena i prosto ne mogu da verujem da ga više neću videti. Kakav je stručnjak u svom poslu bio govori i to da je još kao dečak na republičkom takmičenju dobio prvu nagradu iz elektronike - kaže prijatelj nastradalog i dodaje:

Putuj moj dobri Davide

- Voleo je život, avantruru, bio je vedar, pozitivan i bilo je nemoguće da ga ne zavolite istog trenutka. Iza sebe je ostavio roditelja, brata, ali i verenicu sa kojim je nakon toliko godina zabavljanja i zajedničkog života trebao da osnuju porodicu.

Prijatelj poginulog motocikliste naveli su između ostalog i da on već godinama vozi motore.

- Bio je iskusan vozač, ali je nešto izgleda krenulo po zlu, mislim da je loše reagovao u krivini - rekao je naš sagvoornik i dodao:

- Život je to, nekad i najmanja greška previše košta i nema popravnog. Čista duša od proseka, putuj moj dobri Davide, vozićemo se mi opet zajedno, to znaj sigurno. Mladić će biti sahranjen kada njegova porodica dođe iz Amerike i Kanade.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR