Glas Javnosti

IGOR JURIĆ: Branislav LEČIĆ je AMBASADOR NAŠE FONDACIJE, ali ako se dokaže SILOVANJE očekujem MAKSIMALNU KAZNU!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Vest da je glumica Danijela Štajnfeld podnela prijavu protiv glumca Branislava Lečića za seksualno uznemiravanje, šokirala je sve. Sada se o ovoj temi oglasio i Igor Jurić, ambasadora fondacije 'Tijana Jurić'.

Jedna korisnica Tvitera objavila je status i zatražila objašnjenje Igora Jurića.

-I sad opet imam pitanje za gospodina Jurića, ali se unapred izvinjavam na rečniku: koga Vi zajebavate? Sklonite ime ovog čoveka od imena nedužnog deteta. Šta radite ovo???-  status je jedne devojke.

-Od 2015. godine je Branislav Lečić ambasador fondacije. Lično, teško sam podneo informaciju za gospodina Lečića i samim tim što je do juče na neki način promovisao naš rad, ukoliko se optužbe ispostave kao tačne, očekujem da kazna bude maksimalna moguća- napisao je Igor na svom nalogu.

-U najmanju ruku sam šokiran kad sam pročitao vest. Gospodin Lečić je od 2015. godine bio tu s nama, podržavao sve naše aktivnosti od tih kulturnih koje smo održavali. Dva puta je bio gost u Bajmoku i napisao jednu lepu pesmu za Tijanu, pa mi je zbog toga teško da to nekako povežem s njim. S druge strane, ja kao osoba koja se bori protiv nasilja nad decom i ženama ne smem da budem pristrasan i uvek sam na strani žrtve. Lično poznajem Branislava i zato kažem da sam šokiran zbog svega. Još uvek se nisam čuo s njim, ali smo za sada njegove ime uklonili sa sajta fondacije “Tijane Jurić”, ali bih bio najsrećtniji da njegovo ime tamo i vratimo- rekao je Jurić za Nova.rs

 

-Ukoliko se dokaže da je Branislav kriv, ja ću normalno svim srcem biti na stranu žrtve. Naravno, u skladu s tim, opet naglašavam, ako se dokaže da je čovek kriv, očekujem maksimalno strogu kaznu. Zakon mora biti isti za sve. Mi ćemo u budućnosti povesti računa o tome ko će i da li postati naš amabsador, jer se danas nikome ne može verovati. Ja sam imao već susret s ljudima koji su bili zlostavljači, ali su na neki način želeli da se približe našoj fondaciji kako bi imali alibi- završava Jurić. 

(Glas Javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR