Glas Javnosti

HUŠKAO JE SVOG PSA NA NAS! Oglasila se žena iz Zemuna koju je pretukao muškarac: Udarao me je i smejao se (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ne mogu da verujem šta sam preživela! Sva sam u modricama, a samo sam branila svog psa. Uplašila sam se za njegov život, jer mi je on sve na svetu, samo njega imam.

Izjavila je S. V. (58) koja je preživela jezivo nasilje od strane osumnjičenog I. B. (39), koji je u petak nasred ulice u Zemunu brutalno pretukao nju i njenog psa labradora. Nasilje u Zemunu, podsetimo, snimio je jedan prolaznik i video okačio na društvene mreže. Čitava Srbija ostala je zgrožena onim što se vidi na snimku, a nasilnika su gotovo svi osudili.

- Bila sam u šetnji sa labradorom i ne držim ga na povocu, jer je on veoma miran. Tog dana smo naleteli na čoveka sa pitbulom i tada je nastao haos. On je huškao svog psa na nas. Kada se pas zaleteo, bacila sam se na pitbula i držala ga za stomak i glavu kako ne bi napao mog psa - kaže S. V. i dodaje da nije ni znala koliko je fizički jaka.


- Čovek je sve vreme huškao psa i smejao se! Bukvalno je navijao dok sam ja pokušavala da obuzdam njegovog pitbula. Videli ste na snimku, udarao me je. Samo sam ga molila i ponavljala: "Molim te, molim te", ali ništa nije uradio samo se smejao - priča nam S. V. Ona nije želela da se fotografiše za Kurir, ističući da je jako uplašena za svoju bezbednost, naročito zbog toga što živi sama.

Međutim, novnar Kurira uverio se da nesrećna žena ima brojne i vidljive povrede. Lice joj je u modricama, sa desne strane preko celog oka ima plavo-zelenu modricu, dok ispod tog oka ima crvenu modricu. Iznad levog oka, takođe, ima masnice. Ruke su joj u flasterima i kako kaže trpi velike bolove. Takođe, ima povrede i po nogama. Povređena žena visoka je svega 150 centimetara i ima oko 50 kilograma.


- Vidite moju građu i visinu i procenite da li sam zaista mogla nekog da napadnem. Takođe, njegova izjava da je branio svog psa i da mi se sada izvinjava?! Nije bilo povoda da brani svog pitbula od mene i mog labradora - kaže povređena žena:

- Ono što mi je bilo neverovatno, jeste i činjenica da su ljudi koji su stajali na pumpi i gledali nasilje nisu ništa uradili kako bi mi pomogli. To je užasno!

S. V. je objasnila i da joj je laknulo kada je čula da je nasilnik uhapšen.

- Sada mogu normalno da se šetam sa psom. Iskreno, dobila sam na samopouzdanju i nisam verovala da imam ovakvu snagu - rekla je ona i dodala "da joj je smešna priča nasilnika da je on branio svog psa".


- Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama je nekako veoma težak za mene i nisam uspela ni da ga odgledam do kraja. Strašno mi je to i kad prođe neko vreme možda ću pogledati.

Ona je objasnila i da od šoka nije uopšte mogla da prepozna nasilnika.

- U policiji nisam mogla da ga prepoznam, znam samo da je ćelav i da ima stomak. Sve mi se pomutilo i nisam znala ko je. Čoveka nisam ranije viđala - navela je žena i našalila se da je za ova dva dana uspela da preživi nasilje i okreči stan.

- Čula sam da je i ranije nekog komšiju ujeo njegov pas za ruku i da je imao povrede.


Povređena žena je inače po zanimanju vaspitač, ali radi kao prevodilac. Podsetimo, na video-snimku je zabeležno kako žena pokušava da razdvoji dva psa, dok je krupan muškarac udara, šamara i šutira. U jednom trenutku se vidi kako muškarac snažno gura ženu, koja pada na beton. Potom joj se obraća rečima: "Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac?"

Osumnjičeni I. B. je odranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja. On je juče priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, u kom roku će ga saslušati tužilac.


Na društvenoj mreži Tviter građani su juče pisali da je napadnuta gospođa "žena koja nosi šoker i plaši ulične pse". S. V. priznaje da nosi šoker sa sobom.

- Sama sam i nosim šoker i to svi znaju, ali zbog uličnih pasa. Kada vidim grupu životinja, ja ga iz daljine upalim i taj čudni zvuk otera pse. Kada vidim pse koji su sa vlasnikom, naprimer imam komšije koje isto imaju pitbula, mi se pozdravimo iz daljine, jer ne želimo da bude neki problem - rekla je ona.

Suludo je tući ženu!

Komšije S. V. kažu da ona jako vodi računa o psima, a pogotovo o svom labradoru.


- S. V. je žena koja živi sama sa psom, pre ovog psa, imala je isto labradora. Znamo da nosi šoker, ali to je njena stvar, bude probelema sa psima, pa ih ona šokerom rastera - kažu oni i dodaju:

- Ako je tom čoveku smetalo to što labrador nema povodac, mogao je da je prijavi i nek žena plati kaznu. Ako nosi šoker, nek je prijavi i nek plati, ali totalno je suludo tući ženu. Katastrofa! Danas nije bezbedno ni izaći na ulicu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR