Glas Javnosti

HULIGANI UNAKAZILI TAKSISTU Dobio batine jer nije mogao njih petoricu da smesti u automobil!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Petorica pijanih huligana, starih 21 godinu, krvnički su proteklog vikenda pretukli taksistu u Novom Sadu jer nije mogao sve da ih primi u auto.

 - Jedan me je punom flašom vinjaka udario u glavu, a drugi je onda zamahnuo flašom piva. Dok su oni lupali flaše o moju glavu, treći je prišao do prozora i krenuo da me tuče palicom po ruci - priseća se taksista Milan Smiljanić a prenosi portal Telegraf.

Smiljanić je s težom povredom glave zbrinut u Urgentnom centru, gde mu je stavljeno pet šavova. Napad se, kaže, dogodio munjevito. Za svega nekoliko minuta, automobil je bio pun stakla i krvi.

- Te noći sam regularno dobio adresu preko radio centra, a kada sam stigao, video sam prvo njih četvoricu kako u alkoholisanom stanju sedaju u auto i govore: Ovaj peti će u gepek. Rekao sam "nema šanse, ne mogu da vozim petoro ljudi", a jedan od njih mi je zapretio: Ako ti ja kažem da voziš 10, ima da nas voziš 10. Odgovorio sam da neću nijednog i tada su se obrušili na mene kao zveri - priča povređeni taksista.

Nije, dodaje, ni video da su u auto uneli i dve flaše pune alkohola.

- Jedan me je odmah udario flašom punom vinjaka, a onda je drugi uzeo i o moju glavu lupio flašu piva. Treći je prišao sa druge strane auta, gde sam držao ruku na prozoru, i krenuo da me bije palicom.. Glava mi je sva bila u krvi, a vozilo pun stakla - priseća se Milan.

Policija je identifikovala i ostale učesnike u ovom napadu i oni će uskoro biti procesuirani. Protiv dvadesetjednogodišnjaka biće podneta krivična prijava u redovnom postupku za nanošenje lakih telesnih povreda.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR