Glas Javnosti

ХТЕЛА ДА СЕ УБИЈЕ: Написала писмо, па запалила стан!


Autor: republika.rs

Соња К. превезена на ВМА јер се нагутала дима након што је намерно изазвала пожар
Соња К. (50) лакше је повређена у свом стану у Улици Илије Стојадиновића у београдској општини Чукарица након што је у њеном стану избио пожар.
Видели дим
- Комшије су приметиле да дим куља из њеног стана. Одмах су позвале ватрогасце. Пламен је захватио део намештаја, али се, срећом, ватра није разбуктала. Соња се нагутала дима и због тога ју је екипа Хитне помоћи превезла на Војномедицинску академију - каже наш извор и додаје: - Пошто су ватрогасци угасили ватру, у стану је пронађено Соњино опроштајно писмо.
Комшије кажу да су се јако узнемирили због ове ситуације. - Пошто је нађено писмо, сумња се да је она намерно запалила део намештаја, јер није више желела да живи. Врло смо се потресли због тога, јер је могла да угрози све станаре. Шта да је ватра букнула? Могла је да захвати и друге станове, а овде има и старих и болесних. Права је срећа да је неко на време приметио дим, иначе не смем ни да помислим шта би било - причале су јуче забринуте комшије.


Мотив непознат
Станари из Улице Илије Стојадиновића кажу да не знају због чега је Соња покушала да се убије, као ни шта је написала у опроштајној поруци и коме ју је наменила. - Током даље истраге, коју води надлежно тужилаштво, биће утврђен мотив покушаја суицида - каже извор.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR