Glas Javnosti

HRKALOVIĆKA SAZNALA DA OSTAJE IZA REŠETAKA, ONDA JE NASTAO LOM: Ako ja progovorim mnogi će na robiju!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala mafijašima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ali i da je sama umešana u nekoliko likvidacija, napravila je pravi haos juče u pritvoru.

Hrkalovićeva je izuzetno pobesnela kada je saznala da je odbijena žalba njenih advokata koji su tražili ukidanje pritvora. Bila je toliko besna, prenose upućeni, da je skoro sat vremena na sav glas vikala tako da su gotovo svi u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda mogli da je čuju, saznaje Informer.

– Dijana je jako teško podnela vest da ostaje u pritvoru… Čim je čula za to, odmah je počela da viče! Urlala je na sav glas: “Neću samo ja da trunem u zatvoru! Ako ja progovorim, ako ja kažem sve što znam, mnogi će na robiju!” – prenosi izvor.

– Neću samo ja da trunem u zatvoru! Ako ja progovorim, ako kažem sve što znam, mnogi će na robiju, vikala Hrkalovićeva kada je saznala da joj je žalba odbijena i da ostaje u pritvoru.

Krivično vanpretresno veće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu juče je odbilo žalbu branilaca Dijane Hrkalović. Njeni advokati žalbom su tražili da se preinači rešenje sudije za prethodni postupak i da joj se pritvor ukine i omogući odbrana sa slobode. Oni su u žalbi tvrdili da Hrkalovićeva nikako ne može da utiče na svedoke, jer su svi predloženi svedoci policajci, pa tako na njih niko ne može da utiče!?!

 

Hrkalovićevoj je posle hapšenja 15. oktobra određen pritvor do 30 dana. Ona se krivičnom prijavom tereti da je uticala na Dejana Milenkovića, tadašnjeg načelnika Odeljenja za specijalne istražne metode, da ne dostavi na vreme tužilaštvu pojedine izveštaje u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, koje je široj javnosti poznato kao “ubistvo na šinama”. Za to ubistvo bio je optužen upravo Veljko Belivuk, ali je kasnije pravosnažno oslobođen usled nedostatka dokaza.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR