Glas Javnosti

HOROR U VLADIČINOM HANU: Tinejdžer došao iz škole i OBESIO SE U DVORIŠTU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nikome nije jasno šta se tačno dogodilo, a maloletnik će biti sahranjen danas u Vladičinom Hanu.

Srednjoškolac (17) je izvršio samoubistvo vešanjem juče popodne u Vladičinom Hanu. Prema nezvaničnim informacijama, dečak je došao iz škole i obesio se u dvorištu porodične kuće."Policija je obavila uviđaj i obavestila Više tužilaštvo u Vranju. Nikome nije jasno šta se tačno dogodilo, a maloletnik će biti sahranjen danas u Vladičinom Hanu" - priča izvor.

Motiv samoubistva za sada nije poznat, spekuliše se da je imao ljubavne i porodične probleme, ali to je sada na nivou priča.SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni, piše 24 sedam..

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP