Glas Javnosti

HOROR U VLADIČINOM HANU: Manijak PRESREO DEVOJČICU (12) i pokušao da je UGURA U AUTOMOBIL!

Hronika
Autor: Glas javnosti

M. K. (25) iz okoline Vladičinog Hana određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad svojom maloletnom komšinicom.

Muškarac M. K. (25) iz okoline Vladičinog Hana uhapšen je zbog sumnje da je tokom vikenda presreo devojčicu (12), pokušao da je ugura u svoj automobil i seksualno je zlostavlja. 

Jezivi napad policiji je prijavila majka devojčice, saznaje Kurir. 

- Devojčica je tog dana otišla biciklom do prodavnice. Išla je sama, jer je već velika i u mestu u kom živi nema toliko saobraćaja. Međutim, u jednom trenutku ispred nje iskočio je osumnjičeni, koji je iz istog mesta, i bacio je s bicikla. Dete je počelo da vrišti i da se opire - kaže za pomenuti portal meštanin i nastavlja:

- Nesrećno dete dozivalo je upomoć, ali u prvi mah bezuspešno. Borila se s napadačem i mislim da ga je u jednom trenutku čak i ujela za ruku. Međutim, pošto je M. K. krupniji i snažniji od nesrećne devojčice, uspeo je da je ugura u svoj automobil. Sagovornik dodaje da je devojčica pukom srećom uspela da se spase od pomahnitalog komšije.

- Udarala ga je, borila se kao lavica i uspela je da se otrgne iz njegovih ruku. Izašla je iz auta, a M. K. je počeo da se samozadovoljava pred njom - priča vidno potresen komšija i dodaje:

 

- Maloletno dete se zgrozilo i odmah otrčalo kući, gde je sve ispričala majci. Žena se našla u šoku, ali se brzo pribrala i odlučila da ode u policijsku stanicu i prijavi grozotu koja je snašla njeno dete. Policija je ubrzo uhapsila M. K., kome je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu određen pritvor do 30 dana. Na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom.

- Svi u selu su u šoku i niko se nije nadao da će uhapšeni napasti bilo koga, jer znamo da je porodičan čovek, koji ima decu. Porodica devojčice, koja je doživela užas i traumu, ima još mališana. Oni baš vode računa o njima, čuvaju ih kao malo vode na dlanu. Devojčica je zaista kulturno i vaspitano dete! Hvala dragom bogu pa je uspela da se spase. Ne možemo da verujemo da joj je opasnost pretila maltene od komšije - kaže sagovornik i dodaje da devojčica potiče iz cenjene muzičke porodice.

- Član njene porodice svira u jednom bendu i nastupa širom Srbije, ali i po dijaspori. I drugi članovi ove porodice imaju talenat za muziku i njome se bave - pričaju meštani.

Komšije o uhapšenom

Jedni ga hvale, drugi tvrde da je lopov i bestidnik

Hapšenje M. K. izazvalo je nevericu kod jednog dela njegovih komšija. Kako kažu, ne mogu da veruju da je on u stanju da bilo koga napadne, a kamoli dete.

 

- Znamo da i on ima svoju porodicu. Zaista nam je teško da poverujemo da se ovo desilo, ali ako je to zaista uradio, treba da odgovara! - kaže komšija.

Međutim, drugi komšija tvrdi da M. K. "nije baš tako sladak".

- Uvek je bio čudan i često je krao. Čak su ga i komšije jurile kako bi vratile svoje ukradene stvari i novac, koje im je prethodno bestidno ukrao. Mislim i da je robijao zbog nekog razbojništva, tako da ne čudi da je pokušao da napadne maloletnu devojčicu koja mu sigurno ništa nije uradila - kaže ljutito meštanin.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR