Glas Javnosti

HOROR U SURDULICI! Novi detalji dvostrukog ubistva i samoubistva : Razjareni ljubavnik ubio bračni par (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dvostruko ubistvo i samoubistvo koje se 1. juna dogodilo u Surduličkom romskom naselju, nakon obdukcije pokazalo je nove detalje. U Tužilaštvu je potvrđeno da je ubica najpre udario kolima bračni par, a onda ženi naneo smrtonosne povrede nožem, da bi zatim izvršio samoubistvo.

Obdukcijom i analizom snimaka sa kamera fudbalskog kluba "Radnik" u Surdulici, utvrđeno je da je pokojni Dragoslav Ajdić najpre svojim vozilom marke „opel zafira“ udario bračni par Safeta Sinanovića i Natašu M. (promenila ime, prethodno se zvala Eldeza Sinanović) usled čega je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo Sinanović.

Obdukcija je pokazala da je muškarac preminuo usled prestanka srčanog rada i disanja prouzrokovanih obimnim i višetsrtukum povredama grudnog koša, dok je Nataša M. preminula usled povreda nanetih nožem u predelu vratne vene i arterije koje joj je naneo Dragoslav.

Nakon što je lišio života Natašu, pomahnitali ljubavnik je naneo sebi nožem više ubodnih rana u predelu vratne vene i arterije, usled čega je preminuo na licu mesta.

Inače, Nataša M. promenila je ime, a prethodno se zvala Eldeza Sinanović.

Do jezivog zločina je došlo usred dana dok je Ajdić prolazio kolima kroz surduličko Novo naselje. Ugledao je na ulici Eldezu i njenog supruga Safeta, pomahnitao je, dodao je gas i pregazio ih.

Ovom jezivom zločinu prethodio je ljubavni trougao - naime Eldeza i Ajdić su neko vreme bili ljubavnici i Ajdić je zbog nje bio spreman da sve napusti samo da budu zajedno.

 Iako je celo selo znalo za vezu Dragoljuba i Nataše, njen suprug joj sve oprostio.

- I Safet je nju mnogo voleo. Činilo se da je sve u redu među njima. Dragoljub je sa suprugom otišao u Nemačku, tamo im žive ćerka i sin. Bili su tamo sve vreme vanrednog stanja. Vratili su se pre nedelju dana i ništa, ali baš ništa nije ukazivalo na tragediju. Ponašao se normalno. Bio je korektan prema svima nama. Šta mu se desilo u tom momentu, boga pitaj. Kao da je đavo došao po svoje - ispričali su rođaci porodice.Dragoljub je svojevremeno radio u Nemačkoj, a tamo je 15 godina gastarbajter bio i Safet Sinanović, i obijica navodno imaju nemačke penzije. Eldeza nije radila, a sa Safetom ima troje odrasle dece, dvojicu sinova i ćerku. Stariji sin je u Nemačkoj, od njega imaju unučiće, dok se mlađi oženio pre dva, tri meseca. Ćerka je udata u selo kod Smedereva. Ajdićeva deca, ćerka i sin, u Nemačkoj su.

- Ma koliko da su odrasli, imaju svoje porodice, ovo je teret koji će ceo život nositi na plećima. Iako je možda mnogo voleo Eldezu, nije mogao da živi bez nje i gleda je srećnu sa mužem, trebalo je da razmišlja o svojoj porodici. O svojoj, ali i o njenoj deci. Ne dao bog nikome to... - navode žitelji Novog naselja u Surdulici, gde je juče Dragoljub Ajdić oduzeo tri života i dve porodice zavio u crno.

(izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR