Glas Javnosti

HOROR U NOVOM SADU: Mladić se veselio u diskoteci, obezbeđenje ga UNAKAZILO: Da su me još dvaput udarili, bio bih u komi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Novosađanin Ognjen A. (28) zadobio je teške telesne povrede kada su ga u noći između petka i subote zverski pretukli pripadnici obezbeđenja jednog novosadskog kluba u kome je bio sa dve prijateljice. Kako se saznaje, nasilnici su Ognjena tukli prvo u garderobi kluba, a zatim i ispred lokala, a pobegli su kada su videli policiju i ostavili za sobom izmrcvarenog Ognjena u lokvi krvi!

Ovu informaciju potvrdili su za "Blic" u novosadskoj policiji gde kažu da je potraga za nasilnicima u toku, a kako kaže pretučeni Ognjen tuklo ga je skoro 7-8 mladića rukama, nogama, palicom i teleskopskim pendrekom.

Ognjen je pored brojnih podliva i modrica zadobio prelom nosne kosti, rebra i povredu kuka i od nemilog događaja ide od lekara do lekara na razne preglede kako bi se detaljno utvrdile povrede zato što je u jednom trenutku i izgubio vid na jednom oku koji mu se na sreću povratio.


- Bilo je jezivo. Mogli su me ubiti. Ne znam zaista čime sam ih tako isprovocirao da me toliko njih tuče i čime sam to zaslužio. Teško mi je. Sve me boli ali na sreću, oporavljam se. U Urgentnom centru gde su me prevezli nakon incidenta rekli su mi lekari da sam dobio još dva – tri udarca sigurno bih bio u komi. Tukli su me sigurno pet – šest minuta i mislim da bi neko sitnije građe od mene dobio toliko batina da bi sigurno preminuo - priča pretučeni Ognjen.

Pretpostavlja, kako kaže, da je obezbeđenje isprovocirao jer je "kitio" muziku, odnosno peo se na binu i davao novac pevačici i klavijaturisti koji su te večeri nastupali u klubu.


- Sedeo sam sa prijateljicama u separeu uz binu i baš smo se lepo provodili jer ja živim u Americi i došao sam na par dana da obiđem roditelje. Davao sam novac pevačici i klavijaturisti i pevali smo i uživali. Jedna prijateljica je rekla da je već kasno, da je umorna i da će da ide kući, a ja sam ostao sa drugom prijateljicom da dovršimo piće te i mi da krenemo. Kada smo odlučili da idemo, stao sam na binu koja je ustvari samo jedan izdignuti podijum na dva stepenika i dao još nešto novca pevačici i klavijaturisti u znak zahvalnosti za lepo veče i odjednom su se iza mene stvorili momci iz obezbeđenja. Odvukli su i odgurnuli moju prijateljicu, a onda je došlo još nekoliko njih i odvukli su me prvo u garderobu gde znaju da nema kamera i počeli krvnički da me tuku rukama, nogama, nekom šipkom i jedan od njih je imao i teleskopski pendrek. Kako su me tukli, mogli su me ubiti. Onda su me izveli ispred lokala kao da me izbace, ali je u međuvremenu neko pozvao policiju i kada su videli patrolna kola pobegli su - prepričava Ognjen šta se desilo kobne večeri.


Kaže da je ceo klub pokriven kamerama sem garderobe u kojoj su ga tukli i da se na snimcima iz lokala može lepo videti da on nije pravio nikakve probleme već da se samo veselio i častio muziku te zato smatra da takve batine nije zaslužio.

- Stvarno ne znam šta ih je toliko isprovociralo. Verovatno to što sam se popeo na binu. Bez obzira, mogli su mi lepo reći da to ne radim a u krajnjem slučaju, ako je to protiv pravila, mogli su me izbaciti iz lokala, a ne da me prebiju na mrtvo ime i prezime. Pa čak i da su me udarili jednom ili dvaput dok me izbacuju – razumeo bih možda ali ovakvo krvničko prebijanje zaista ne razumem. Ja sam preživeo ali to će se možda desiti nekom slabijem pa će ga ubiti - smatra prebijeni Ognjen.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR