Glas Javnosti

HOROR KOD HORGOŠA: Prevrtao se i sleteo u jarak

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na 21. kilometru autoputa prema Horgošu pre dva dana došlo je do teške nesreće i višestrukog prevrtanja automobila, pri čemu je troje putnika povređeno i hitno preneto u subotičku Opštu bolnicu.

Policija je potvrdila da se nesreća dogodila na autoputu prema Horgošu i da ima povređenih osoba.

“Automobil marke BMW registracije luksemburških registarskih oznaka, u kojem su bili naši državljani, sletio je s puta, krećući se autoputem od Novog Sada prema Horgošu, na petlji sever-istok, a povrijeđena su dva lica koja su odmah preneta u subotičku bolnicu”, potvrdili su iz policije u Subotici.

Kako nezvanično saznajemo, BMW-u je pukla guma, usled čega je došlo do višestrukog prevrtanja preko kolovoza u jarak, pri čemu je automobil skoro potpuno havarisan.


“Strašno je izgledalo i vozačima koji su prolazili tim delom puta, jer je auto izgledoa potpuno smrskan, a videli smo i da su došla dvoja kola Hitne pomoći, koja su odvezla povređene”, kaže očevidac.

Tvrdi se nezvanično, da su vozač i putnici išli preko granice, da su neki od njih radili u Luksemburgu.

“Između palićke petlje sjever- istok oko 1.500 metara došlo je do prevrtanjau jarak, s adesne strane kolovoza. Još se ne zna koliko je tačno putnika bilo, a u prvi mah izgledlao je da je vozač, čovek oko pedesetak godina nepovređen, ali je kasnije i njemu pozlilo. Prizor je strašan, otpao je točak na automobilu, vozilo je skršeno, predjni deo je potpuno polupan”, kažu očevici koji su se našli na putu.

Istraga će pokazati zašto je došlo do prevrtanja automobila i povrede troje putnika.

(Izvor: Sandžačke)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR