Glas Javnosti

HOLIVUDSKA PREVARA NA ZVEZDARI! Hteo da napravi ženu LUDOM, doveo "glumice" pred psihijatra! Evo kako su PALI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bojan L. sumnjiči se da je angažovao Snježanu L. i Mariju M., koje su glumile njegovu bivšu ženu A.V. i ubedile lekare da ima ona psihičke probleme, na osnovu čega bi pred sudom dokazao da nije sposobna da bude sa decom

Policija PS Zvezdara po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva uhapsila je troje osumnjičenih koji su pokušali da izvedu filmsku prevaru kako bi Bojan L. oduzeo bivšoj vanbračnoj partnerki starateljstvo nad njihovom decom! Lisice su u četvrtak stavljene Snježani L. i Mariji M., kao i osumnjičenom Bojanu L.

Kako se sumnja Bojan L. je angažovao Mariju M. da glumi njegovu bivšu suprugu kod lekara, kako bi ona odglumila da ima psihičke probleme i dobila dokumetaciju da je bolesna, na osnovu čega bi pred sudom dokazao da nije sposobna da bude majka dece.

Priznale krivicu

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, saopštilo je juče da im se na teret stavlja krivično delo navođenje na overu neistinitog sadržaja. Oni su u petak saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu i dve osumnjičene su priznale krivicu na osnovu čega je sud doneo presude kojima je prihvatio sporazume i osudio ih na uslovne kazne u trajanju od šest mesci za vremenom provere od tri godine.

- Istovremeno, na predlog tužilaštva prema osumnjičenom Bojanu L. je od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor od 30 dana - navodi se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Suicidni rizik

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni su krivična dela koja su im stavljena na teret učinili na taj način što je osumnjičeni sa Snježanom L. 2. septembra došao Dom zdravlja Zvezdara, gde se osumnjičena lažno predstavila kao njegova bivša vanbračna supruga A. V.

- Predstavljajući se kao A. V. tražila je pregled kod lekara opšte prakse kako bi dobila uput za pregled kod psihijatra, te je sa tako dobijenim uputom istog dana pregledana od strane psihijatra u Domu zdravlja Zvezdara, koji je sačinio izveštaj i osumnjičenoj zajedno sa njim dao uput za pregled u Institutu za mentalno zdravlje, a koju dokumentaciju je osumnjičena potom predala os
umnjičenom B.L. - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon toga, kako se dodaje, 21. novembra prošle godine, osumnjičeni je sa Marijom M. došao u Institut za mentalno zdravlje, gde se potom ona predstavila kao oštećena A.V. i priložila navedeni izveštaj psihijatra od 2. septembra, gde je pregledana od strane specijaliste koji je u izveštaju konstatovao suicidalni i infanticidni rizik i uputio je u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" na hitno zbrinjavanje, u pratnji osumnjičenog Bojana L. koji se predstavio kao njen brat.

Pritvor do 30 dana

- Osumnjičeni je 7. decembra tako pribavljene izveštaje upotrebio pred sudom u postupku koji se vodi radi vršenja roditeljskog prava nad maloletnom decom osumnjičenog i oštećene A.V. - dodaje se u saopštenju.

Inače, Bojan L. nije sklopio sporazum o priznanju krivice i njemu je na predlog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da uiče na svedoke.

- Nakon što se sprovedu sve potrebne dokazne radnje biće doneta odluka o daljem toku postupka u odnosu na istog - dodaje se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Nisu znale

Slagao i prijateljice

Bojan L, kako Kurir nezvanično saznaje, nije bio u emotivnoj već prijateljskoj vezi sa dve žene koje su pristale da u različitim lekarskim ustanovama glume njegovu bivšu vanbračnu suprugu. - Navodno, nasamario je i dve žene koje su priznale krivicu, na osnovu čega su i osuđene i puštene iz pritvora. Njima je rekao da je njegova bivša supruga nasilna prema deci i da ih maltretira, kako bi ih ubedio da učestvuju u pokušaju filmske prevare - otkriva izvor Kurira.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR