Glas Javnosti

HITNO SE OGLASIO MUP SRBIJE: Otkrili na kojim sve lokacijama traže telo male Danke

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno sprovode detaljnu pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova uz korišćenje najsavremenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot u kom živi osumnjičeni Dejan, Lazarev kanjon kao i celokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za telom deteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog krivičnog dela premestio sa deponije u okolini Banjskog Polja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.


(Foto: Printskrin RTS)

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice. Oni bi danas trebalo da budu saslušani.

Dejan Dragijević juče je u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za telom Danke Ilić, ali ništa nije pronađeno.

Ovo je put kojim je išla Danka

Put koji je prošla ubijena Danka od pojate u dvorištu porodične kuće u Banjskom polju do mesta na kom su je osumnjičeni za ubistvo udarili kolima bio je neprohodan i neverovatno je kako je devojčica tog uzrasta uspela da ga pređe.

Policija je bagerima raščistila teren oko kuće do asfalta u potrazi za tragovima, a izvori iz istrage kažu da je pre njihove intervencije tu bilo žbunja, rastinja, đubreta...


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR