Glas Javnosti

HEROJ! ON JE SPASIO KLINIČKI CENTAR! Buknuo je plamen, odmah sam se bacio i ovim sprečio širenje vatre (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Požar koji je jutros izbio u objektu u izgradnji u okviru Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Beogradu je lokalizovan i u njemu nije bilo povređenih.

Ministarstvu unutrašnjih poslova, jutros u 8.14 sati je prijavljen dim iz prostorije sa kablovima površine desetak kvadrata, u objektu koji je u izgradnji u okviru Kliničkog centra.

- Videli smo veliki dim i odmah pritrčali da vidimo sta se desava. Nisam u tom momentu bio svestan da mogu da se povredim, uzeo sam protivpožarnu aparat i krenuo da gasim vatru. Sva sreća pa du vatrogasci brzo došli, jer se brzo širilo - rekao je radnik Predrag Đorđević.

Đorđević naglašava da su se uplašili da će požar zahvatiti šut i otpad koji je bio u blizini, jer nikako nisu uspevali da ga lokalizuju!  Tada su odmah u pomoć pozvali vatrogasce, koji su na licu mesta bili za nekoliko minuta, iako su su se borili sa jutarnjom gužvom u saobraćaju.

Kako nisu mogli sami da spreče sirenje vatre, ubrzo je stiglo nekoliko ekipa vatrogasaca, koja je kroz 20 minuta lokalizovana požar.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR