Glas Javnosti

HAPŠENJE U STOPANJI : Udarao radnicu metalnom šipkom, uzeo novac i pobegao

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Kruševcu je brzom i efikasnom akcijom rasvetlila dva razbojništva, pronašla i uhapsila osumnjičene, G. J. (45) iz okoline Aleksandrovca i B. M. (38) iz Kruševca, zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela.

G. J. se sumnjiči da je sinoć oko 21 sat, u Stopanji ispred ugostiteljskog objekta, napao vlasnika lokala elektrošokerom, zadao mu više udaraca i oteo novac iz torbe. Policija je brzom akcijom locirala i uhapisla osumnjičenog kod koga je pronađeno 19.700 švajcarskih franaka.

Njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.


B. M. se tereti da je sinoć oko 21.40 sati u Kruševcu, u jednoj trgovinskoj radnji, zadao više udaraca metalnom šipkom radnici, uzeo novac iz kase i pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla sa novcem i uhapsila, dok je povređena žena zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

Osumnjičenom B. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu piše Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR