Glas Javnosti

HAPŠENJE AVGANISTANCA U SUBOTICI: Pronađeno dve puške, snjper i municija

Hronika
Autor: Glas javnosti

M. N. osumnjičen i da je član grupe koja se bavi krijumčarenjem iregularnih migranata na teritoriji Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv terorizma, u nastavku akcije suzbijanja iregularnih migracija, uhapsili su avganistanskog državljanina M. N., koji se sumnjiči da je član kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem iregularnih migranata na teritoriji Republike Srbije.


U zajedničkoj akciji sa pripadnicima Policijske uprave u Subotici, Antiterorističke grupe Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata od osumnjičenog je oduzeta  snajperska puška, optika za snajper, dve automatske puške, okviri za automatsku pušku i 568 komada municije, koje je M. N., kako se sumnja, zakopao u šumskom području u blizini Subotice.


Foto: MUP Srbije

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. 


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju opsežan rad na identifikaciji i pronalaženju ostalih članova ove kriminalne grupe koju uglavnom čine državljani Avganistana.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR