Glas Javnosti

HAPŠENJA ZBOG PROSTITUCIJE: Palo 5 makroa, za usluge naplaćivali 200 evra po satu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je uhapsili pet osoba iz Beograda zbog sumnje da su posredovali u vršenju prostitucije, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna, iznajmljivali stanove na teritoriji grada za devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom, navedeno je u saopštenju. Terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka, saopštio je MUP. Uhapšeni su R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (59) i Đ. A. (25). Osumnjičeni će biti privedeni u Tužilaštvo. MUP je naveo da je ta organizovana kriminalna grupa uhapšena u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.


MUP je sproveo hapšenje po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka.

Tužilaštvo je saopštilo da su pripadnici te organizovane kriminalne grupe, su u od periodu od sredine januara do polovine juna ove godine, na teritoriji Grada Beograda, pronalazili i podsticali ženske osobe na pružanje seksualnih usluga prostitucije, oglašavali prostituciju na internet portalu www.sityoflove.com namenjenom za promovisanje pružanja seksualnih usluga postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona, angažovanih osoba, ugovarali vrstu seksualne usluge, mesto vreme, dužinu i cenu pružanja seksualne usluge, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili zajedno.

Sat vremena seksualnih usluga se kretao od 150 do 200 evra.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal u toku su saslušanja osumnjičenih.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP