Glas Javnosti

HAOS U ŠIDU: Potukli se SVEŠTENIK I KOMŠINICA, pa se umešali i meštani!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Šidu podnela je prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira protiv sveštenika Z. J. i njegove komšinice T. G. jer su se potukli zbog dečje lopte koja je udarila u sveštenikov automobil.

Patrola koja je došla uzela je izjave od svih aktera, a posle konsultacije s tužiocem utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela.

Kako piše "Kurir", incident u Šidu dogodio se 27. juna oko 20:30 časova kada su komšije pozvale policiju i prijavile da se sveštenik posvađao sa komšinicom, a potom i njenim suprugom, te da su se na kraju i potukli.

- Deca su se igrala u ulici, pa je lopta koju je bacila ćerka T. G. pala u sveštenikovo dvorište i udarila njegov automobil. Devojčica je otišla po loptu i izvinila se komšiji, ali ju je on izgrdio. Ona se rasplakala i požalila majci, koja je s komšijom od ranije u lošim odnosima, pa je ona došla da vidi šta se desilo - kaže izvor iz istrage, prenosi "Kurir".

Komšije ih razdvajale

- Uprkos lošim odnosima, komšinica je pitala sveštenika u čemu je problem, te su počeli da se raspravljaju. U jednom momentu, on je ženu navodno odgurnuo i ona je pala, a u sukob se umešao i njen suprug, inače strani državljanin - objašnjava sagovornik ovog lista.

Suprug komšinice, kaže izvor, pao je i ogulio lakat, a kasnije se žalio i na bolove. Lekar koji ga je pregledao rekao je da je reč o lakšim povredama.

Tuču između Z. J. i komšija pokušali su da spreče susedi.

 

- Da se meštani nisu umešali, ko zna šta bi bilo. Patrola koja je došla uzela je izjave od svih aktera, a posle konsultacije s tužiocem utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela i te su protiv sveštenika i T. G. podnete prekršajen prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Sveštenik i komšinica od ranije poznati policiji

Kako kaže izvor, zanimljivo je da su i Z. J. ali i T. G. od ranije poznati policiji.

- Sveštenik ima nekoliko prijava za narušavanje javnog reda i mira, a neke se odnose na drsko i bahato ponašanje. Sa druge strane, njegova komšinica je uslovno osuđena zbog iznude - ispričao je izvor.

"Komšinica je bila pijana, njen muž me napao"

Z. J. koji se predstavio kao verski službenik, za "Kurir" tvrdi da njie ni dodirnuo T. G. ali ni njenog partnera, već da je on nasrnuo na njega.

- U našoj ulici, Bogu hvala, ima dosta mališana. I ja sam otac troje dece. Ništa se strašno nije desilo da se ovako završi. Naime, deca su šutirala loptu na ulici i udarila su u moj automobil. Nisu namerno, verovatno, rekao sam im samo da malo povedu računa kako ne bi ništa razbili. Nikakva vika sa moje strane nije bila - priča Z. J. i dodaje da je veliki problem nastao kada je došla devojčicina majka T. G.

 

Prema njegovim rečima, "ona je u vidnom pijanom ili drogiranom stanju histerično terala ćerku da se izvini što je uradila loptom u automobil".

- Vikala je i terala dete toliko da sam u jednom trenutku rekao "sve je u redu, izvinila se". Nakon toga je ona, teturajući se, pala, tačnije sela je. Potom je došao njen partner, koji je dosta krupniji od mene, i napao me. Komšija me odbranio od njega. To je živa istina, za to imam svedoke. Inače, tražio sam od policije da komšinica uradi alko-test i test na drogu - kaže Z. J. i dodaje da prekršajnu prijavu nije dobio i da ima prekršajnih prijava u vezi sa saobraćajem, piše "Kurir".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR