Glas Javnosti

HAOS U KRUŠEVAČKOJ KAFANI: 'ŽESTOKI MOMCI' napravili lom zbog fajronta, teško povređen bivši golman

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Grupa momaka iz Kruševca, koja je od ranije poznata lokalnoj policiji, napala je u subotu uveče Dragana Simića, vlasnika jednog restorana i njegove sinove zbog fajronta.

U noći između 15 i 16 maja u Kruševcu izbila je tuča u kafani zbog kraja žurke. Policija u Kruševcu uhapsila je S. S. (27) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je te noći nešto pre ponoći u restoranu u Kruševcu nožem u leđa ubo tridesetčetvorogodišnjeg gosta lokala.

Muškarac je, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinut u kruševačkoj bolnici, a potom prevezen u Klnički centar Niš.

Uhapšene još tri osobe

Pored njega, uhapšene su još tri osobe. Kako se sumnja, uhapšeni su prethodno napali vlasnika restorana, zadali mu više udaraca, a potom se potukli sa njegovim sinovima I.S.i S. S. Policija je osumnjičene brzo identifikovala i pronašla.

"Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu", navela je lokalna policija.

 

Napali vlasnika i njegove sinove

Dragan Simić, vlasnik kafane u kojoj je došlo do tuče, zadobio je lakše telesne povrede, kao i posekotine i modrice po telu.

"Posle dužeg zadržavanja u kafani, ja sam dao fajront, na šta je grupa poznatih muškaraca, koji sebe nazivaju 'žestokim momcima' reagovala. Napali su mene i moje sinove, koji ovde rade, flašama i čime su sve stigli", rekao je vlasnik ugostiteljskog objekta i dodao:

"Moji sinovi su me branili, a sa tim muškarcima bio je i bivši golman. Želimo mu da brzo ozdravi, ali nas, eto, uvukoše u veliki problem", prenosi Mondo

 

Naime, bivši fudbalski golman, Dalibor Milenković (34), teško je povređen u tuči u kruševačkom restoranu.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR