Glas Javnosti

HAOS U KOVINU: Palicom tukao dečake pa se zaleteo kolima na njih

Hronika
Autor: Glas javnosti

Preti mu kazna od 6 meseci do 5 godina

P.Đ. (36) iz Kovina zadržan je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu zbog sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje prema maloletnim osobama.


Njemu se na teret stavlja da je svojim vozilom preprečio put B.N. (16), A.D. (15), Z.S. (16) i S.S. (14) i počeo verbalno da ih napada i upućuje uvrede, a potom je B.N. drvenom palicom udario po leđima, a oštećenog A.D. u predelu grudi, te su im konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičeni je potom seo u automobil i nasilnom vožnjom, velikom brzinom se približio maloletnim licima, ali su oni uspeli da se sklone i izbegli udarac.


Od osumnjičenog je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivanja oštećenih i sveodoka biće podnet optužni predlog Osnovnom sudu u Smederevu.

Za krivično delo nasilničko ponašanje, koje čini onaj ko zlostavljanjem drugog, vršenjem nasilja prema drugom, izazivanjem tuče ili drskim ili bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrožava spokojstvo građana ili teže remeti javni red i mir, i pritom drugom nanese laku telesnu povredu, kazniće se zatvorom od 6 meseci do 5 godina.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR