Glas Javnosti

HAOS U BELOJ CRKVI: Žena prijavila porodično nasilje, a policijajci "dočekani na nož"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dvojica policajaca su povređena, jedan teže, a drugi lakše prilikom intervencije u Beloj Crkvi, posle prijave porodičnog naselja.

Kako navode iz Policijskog sindikata Srbije prijavljen je slučaj nasilja u jednoj kući.

- S. A. obavestila Dežurnu službu da njen pastorak A. P. (33) krši i lomi sve po kući. Policijska patrola je upućena, a A. P. je držeći bajonet pokušao da spreči policajce da ga privedu i blokirao im ulazna vrata – navdeno je iz Policijskog sindikata Srbije.

Prema navodma policije tokom dalje intervencije jedan policajac je teže povređen, dok je drugi zadobio lakše povrede.

 

-Nakon toga A. P. je pobegao, a patrola je pozvala kolege u pomoć, te je on posle kraće potrage nađen kako se krije na jednom krovu. Uhapšen je i određen mu je pritvor - saopštili su iz Policijskog sindikata Srbije.

Iz Policijskog sindikata Srbije naglašavaju da žele da skrenu pažnju kako posao policajaca postaje sve opasniji, te da sve češće dolaze u situacije koje mogu biti rizične po život.

- Policajci su tu da štite imovinu i zdravlje građana, ali isto tako društvo treba više da učini kako policajci ne bi postajali žrtve ovakvih izgrednika. Pripadnici MUP Srbije rade jedan od najtežih i najodgovornijih poslova u državi, te zato celo društvo ovakve napade treba da osudi, kako bi policajci na terenu znali da imaju nedvosmislenu podršku građana - reči su predsednika Policijskog sindikata Srbije Veljka Mijailovića.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR