Glas Javnosti

GORELO U OPŠTOJ BOLNICI U LOZNICI: Požar ‘odneo’ više sanitetnih vozila

Hronika
Autor: Glas javnosti

U garaži saniteta lozničke Opšte bolnice u požaru koji je noćas oko dva sata posle ponoći izbio pričinjena je velika materijalna šteta, ali nije bilo povređenih, potvrđeno je jutros iz ove zdravstvene ustanove.

Za pet minuta je na lice mesta stigla je loznička vatrogasno-spasilačka jedinica sa dva vozila i tri vatogasca i to baš u momentu kada je gorela krovna konstrukcija garaže i nekoliko vozila. Kako bi zauzdali vatru morala su da dođu još dva vatrogasna vozila sa četiri vatrogasca koji su uspeli da lokalizuju požar.

Pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice uspeli su da iz garaže izvuku dva sanitetska vozila dok su, prema prvim nezvaničnim informacijama oštećeni krov garaže, dva saniteta i jedan automobil. Da je noćas izbio požar potvrdila je i Dragana Mitrović, portparol Opšte bolnice.

 

- Gorela je garaža saniteta Opšte bolnice, pričinjena je velika materijalna šteta i najvažnije je da niko nije nastradao. U toku je uviđaj i tek kada policija završi svoj posao znaćemo više detalja. Najvažnije nam je da niko nije povređen – kazala je jutros ona, a preneo Kurir.

Lice mesta obezbeđuju pripadnici lozničke policije i u toku je uviđaj koji treba da utvrdi kako je došlo do požara u garaži saniteta Opšte bolnice u Loznici.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR