Glas Javnosti

GODINU DANA OD STRAVIČNE TRAGEDIJE U KOJOJ JE STRADAO MLADI VOZAČ GSP: Sin bivšeg šefa CZ ubio Bojana, pa kažnjen sa dve i po godine zatvora! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Godinu dana prošlo je od smrti mladog vozača GSP, Bojana Peraća, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Zemunu.

Podsetimo, nesreća se dogodila 12. februara 2020. godine oko 4 sata ujutru na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu. A nesreću je izazvao Adam Rakočević (22), inače sin nekadašnjeg šefa Centralnog zatvora, Aleksandra Rakočevića.

Kako je navedeno, mladi vozač  je usmrtio Bojana i povredio još dvoje ljudi, vozača na liniji 45 i putnicu tog vozila.

Foto: Glas javnosti/Privatna arhiva

Kako je ranije za Glas javnosti objasnila Suzana Perać, supruga Bojanovog oca, Rakočević je bio pod dejstvom narkotika što se ne navodi nigde u presudi kojom je dobio kaznu zatvora u trajanju od dve godine i šest meseci. Takođe, Adam je sa probnom vozačkom dozvolom u tom stanju vozio u 4 ujutru kada je došlo do nesreće.

Suzana Perać je za naš portal rekla da porodici nije saopšteno ko je osoba koja je izazvala nesreću, a do svih podataka su došli sami. Nigde i nikada slika Adama Rakočevića nije objavljena, a ni ko mu je otac.

-Sve što znamo sami smo saznali, ko je on i ko mu je porodica. Njegov otac je bivši šef centralnog zatvora, a bio je i upravnik zatvora „Dubrava“, najvećeg na Balkanu, gde se dogodio masakr albanskih zatvorenika za vreme NATO bombardovanja, a sve to dok je Adamov otac, Aleksandar Rakočević, tamo bio upravnik- rekla je Suzana ranije za Glas javnosti.

Foto: Glas javnosti/Privatna arhiva

Kako smo već pisali, Adam još uvek nije u zatvoru, čeka se pravosnažna presuda.

-Ukupno smo imali samo tri ročišta, i to u roku od mesec i po dana, da se sve što pre završi. Nismo politički naklonjeni niti želimo to da budemo, ali je očigledno da porodica Adama Rakočevića utiče na presudu- govorila je Suzana za naš portal.

Porodica Bojana Peraća želi da se izbori za sve one koji čekaju svoju pravdu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR