Glas Javnosti

GODINAMA TRPELA MALTRETIRANJE: Ovo je ubijena Vera iz Zaječara, Dušan joj je svakodnevno bacao hranu na terasu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vera Đekić (62) godinama je trpela maltretiranje komšije Dušana Zagorca, a sinoć je i stradala u pucnjavi u Zaječaru, nakon što se sa komšijom sukobila oko masne supe koju joj je prosuo po čistom vešu.

Dušan Zagorac (76) iz Zaječara, ubio je sinoć oko 23 sata Đekićevu, a potom i policajca Ivana Đurđevića (28), pa se obesio na tavanu zgrade. Kako su ispričale komšije, Vera i Dušan sukobili su se oko masne supe koju joj je juče uveče prosuo po terasi.

- Dušan je bio prek i bezobrazan čovek. Nije razgovarao ni sa kim i delovao je kao nezgodan čovek. Problem sa Verom se napravio još od kad se on doselio ovde 1995. godine iz Hrvatske i sa majkom kupio stan u zgradi - kažu zaprepašćene komšije i dodaju:

- Dušan je svakodnevno bacao hranu i smeće kroz prozor svog stana. Stalno je smrdelo, još kad ugreje sunce, nismo mogli da prođemo dvorištem. Sva ta hrana bi pretežno završila kod Vere na terasi, jer je njen stan ispod njegovog, i žena je ludela od toga. Zamislite da vam ostaci hrane završe na čistom vešu i terasi. Odvratno. Zbog toga su se njih dvoje uglavnom prepirali, žena nije htela stalno da čisti tuđe smeće sa svoje terase.

Druge komšije potvrdile su ove reči:


- Stalno ju je uznemiravao i pričao da mora grejanje da isključi, vikao je na prozoru, non-stop joj je lupao na vrata, zvonio, ulazio kod nje, stolicom joj je udarao na vrata. Kod mene je ušao jednom, žalio se kako ga komšinica vibrira i greje. Zaticala sam ga ispred ulaznih vrata, pa i ispred mojih vrata. Kad ulazim da otključavam uvek sam se plašila. Pričala sam joj da ne izlazi kada joj zvoni - kaže komšinica nesrećnih ljudi, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR