Glas Javnosti

GNUSAN ZLOČIN ŠOKIRAO ČITAVU VOJVODINU: Ubica iz Mola ZAPALIO SUPRUGU, žena umrla u jezivim mukama, a on pokušao da PRESUDI SEBI!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Karolj Ludman (58) iz mesta Mol blizu Subotic, osuđen je na 20 godina zatvora za teško ubistvo supruge Slavice Ludman (47) tako što je polio benzinom i zapalio.Ovaj zločin šokirao je čitavu Srbiju, a meštani Mola i posle dve godine ne mogu da veruju da se ovakav zločin dogodio.

Kobne noći, tvrdi Ludman, probudio je Slavicu zbog zdravstvenih problema, ali mu je rekla da napusti kuću.

-Otišao sam do kola, uzeo kanistar, ušao u sobu. Kada me je videla sa kantom ustala je, a ja sam bacio na krevet kanistar i upaljač. Sve je ekslodiralo, i zidovi su goreli- kaže Karolj Ludman, dok je ranije pred tužilaštvom rekao da je benzin kupio sa nemerom da zapali suprugu.

Prema rečima svedoka, inspektora za preventivnu zaštitu Odeljenja za vanredne situacije koji je radio uviđaj nakon požara, utvrđeno je da je uzrok požara bila zapaljiva tečna materija jer se vatra širila enornom brzinom i prema njegovim rečima nije moguća eksplozija ako se na krevet bace kanistar i upaljač.

U optužnici zamenik tužioca Branislav Rankov navodi da je u noći između 24. i 25. maja 2019. godine Ludman nakon verbalnog sukoba otišao do „fiat punta“ po benzin kupljen sa namerom da zapali ženu.

Benzinom je polio prekrivač nakon čega je Slavica ustala ali je zbog akutnog opekotinskog šoka pala i preminula u strašnim bolovima.

Da je želeo da ubije Slavicu, VJT dokazuje brojnim izveštajima i svedočenjima stručnjaka i ljudi kojima je i Karolj nakon požara rekao da je lično pruzrokovao požar.

Na optužnicu Karolj Ludman je reagovao rečima : “Nisam je namerno ubio, nisam ja ubica”.

Podsetimo, on je ženu polio benzinom, a onda je hteo da je ugasi, ali kako nije uspeo, pokušao je da se ubije tako što je sebi dao 20 doza insulina, pošto je dijabetičar.

Kada su u njihovu kuću došli policija i Hitna pomoć, nesrećna žena je već bila preminula.

Njemu je u novembru te godine, 2019., izrečena kazna zatvora od 20 godina u Višem sudu u Subotici.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR