Glas Javnosti

Glavni urednik Informera Vučićević oborio devojku na pešačkom u Žarkovu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dragan J. Vučićević, vlasnik tabloida Informer, oborio je večeras automobilom devojku S. A. na pešačkom prelazu u Žarkovu, saznaje Nova.rs iz tri nezavisna izvora upoznata sa slučajem.

Vučićević je devojku oborio na uglu Ratka Mitrovića i Ace Joksimović i ona je sa lakšim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar.

Na lice mesta izašao je tužilac.

Očevici nesreće  kažu da je mlađa devojka udarena oko 19 sati, te da su na mestu nesreće bile tri policijske patrole i jedno vozilo Hitne pomoći.

„Video sam Dragana J. Vučićevića tu. Vozio je belu škodu. Devojka je letela dva ili tri metara, pala je na leđa. Vrlo brzo su je odveli u Urgentni, a ovde na licu mesta se sve završilo za manje od sat vremena“, kaže za Nova.rs jedan od očevidaca.

Nova.rs pokušala je da od MUP-a sazna detalje o ovoj nesreći, međutim, do objavljivanja teksta oni su naveli da nemaju nikakve informacije, pa čak ni da je do nesreće došlo.

Prema nezvaničnim saznanjima Dragan J. Vučićević je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci prilikom nesreće koju je izazvao. On je umesto da pomogne povikao na devojku:

"Znaš li ko sam ja!"



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR