Glas Javnosti

GLAS JAVNOSTI NA LICU MESTA: BIVŠI POTPREDSEDNIK FK PARTIZAN NA POLIGRAFU, 'Prihvatio je da bude ispitan, a nije u dobrom zdravstvenom stanju' (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, saslušan je danas u prostorijama SBPOK. On je ispitan u svojstvu građanina, a saslušanje je trajalo tri sata.

Profesor Vuletić je nakon ovog saslušanja otišao u prostorije MUP-a u ulici Kneza Miloša, gde će biti ispitan putem poligrafa.

Vuletićev advokat, Vladimir Terzić objasnio je da je Vuletić pristao na poligrafsko ispitivanje iako se on, kao njegov advokat tome protivio.

Foto: Glas javnosti

 -Profesor Vuletić je ispitan u svojstvu građanina. Sada ide na poligrafsko ispitivanje, na koje je sam pristao. Ja sam se tome protivio zbog njegovog zdravstvenog stanja, o čemu ne želim sada da govorim- rekao je advokat Terzić.

Nekadašnji potpredsednik FK Partizan, po izlasku iz SBPOK, samo je kratko rekao da je bilo „sjajno“.

Podsetimo, Vladimir Vuletić je dan ranije najavio da će se danas u 9 sati javiti Tužilaštvu za organizovani kriminal kako bi se, kako je sam rekao, obavestio da li se protiv njega vodi neka istraga, krivični postupak, da li je za nešto osumnjičen ili optužen. Vuletića terete za otmicu, iznudu i pranje novca.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR