Glas Javnosti

FUNKCIONER koji je jutros počinio GNUSAN ZLOČIN pre deset godina bio AKTER SKANDALA SA GEJEVIMA!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Radovan Ranisavljević , načelnik odeljenja za opštu upravu i javne službe Koceljeva, koji je danas ubio Jasminu L. u Bariču, a potom pokušao sebi da oduzme život i pre deset godina bio je glavna tema svih vesti, a nakon što se našao u sred skandala sa gejevima.

Opština čiji je Ranisavljević funkcioner, odbila je tada da izda jednom homoseksualcu potvrdu grada da nije u braku, kako bi bio u mogućnosti da sklopi brak u inostranstvu.

-Srbija ne dozvoljava svojim državljanima da sklope bračnu zajednicu sa osobama istog pola u inostranstvu- saopšteno je tada iz Gej lezbejskog info centra.

Ovo udruženje je ispričalo da im se obratio gej muškarac kome je opština u Srbiji odbila da izda potvrdu da nije u braku, a koja mu je potrebna  za registraciju istopolne zajednice u Austriji sa austrijskim državljaninom.

Gej lezbejski info centar obratio se i nadležnim ministarstvima i povereniku za zaštitu podataka o ličnosti kako bi se ova nepravda i diskriminacija rešila, a da li je slučaj dobio epilog nije poznato.

 

(Glas javnosti/Espreso)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR