Glas Javnosti

FUDBALERI, POLITIČARI, BIZNISMENI...Oni su bili klijenti starleta i zečica, ISPLIVAO SPISAK BOGATIH MUŠTERIJA (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica, uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije! Kako se saznaje, poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za mis sveta, uhvaćena je "na delu"!

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica "Parova" i Plejboj zečica, brzo su puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za prekršaje i određena im je novčana kazna - kaže izvor.

Slavica Tripunović, podsetimo, 1991. postala je mis Jugoslavije i zemlju je predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela je umetničko ime Dajana, po kom je javnosti i poznatija. Inače, kao i Martina Rajić, i Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica "Farme".

Osim Erinog unuka i Banjca, lisice su stavljene i beogradskoj madam Jeleni Jojić, kao i bivšoj učesnici "Parova" i Plejboj zečici Martini Rajić, koja je radila za ovu madam. Prema nezvaničnim informacijama, za troje osumnjičenih makroa, osim rijaliti učesnica, radilo je i nekoliko pevačica, kao i starleta poznatih javnosti koje su i ranije hapšene.


- Neke od osumnjičenih za bavljenje prostitucijom već su privedene, a neke će tek biti saslušane. Jeleni Jojić oduzeta su i dva mobilna telefona preko kojih je ugovarala sastanke devojaka i klijenata, a u stanu Anđelića i Banjca, osim telefona, pronađen je i laptop. Kompletan spisak devojaka i klijenata biće poznat kada se utvrdi šta sve sadrže oduzeti uređaji - otkriva izvor Kurira.

Preplakala noć u ćeliji

Jelena Jojić u petak je saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, a rijaliti učesnica Martina Rajić, koja je za nju radila, biće svedok u postupku protiv madam jer se za prostituciju odgovara prekršajno i ona je već novčano kažnjena.


- Jelena je prva uhapšena u četvrtak i njoj je posle saslušanja sud na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana - kaže izvor i dodaje da je Jelena u ćeliji, noć posle hapšenja, gorko plakala zbog situacije u kojoj se našla. Na saslušanju je tvrdila da nije madam i da nije znala da su se Martina i druge devojke bavile prostitucijom, tvrdeći da se s njima "družila i upoznavala ih s muškarcima da bi se zabavljali".

Operativne informacije za koje se prikupljaju dokazi ukazuju da je za njih radilo nekoliko desetina atraktivnih devojaka, a da su im klijenti bili VIP ličnosti, poznati fudbaleri, biznismeni, političari, čak i bivši momak jedne poznate pevačice, koja je nedavno raskinula s njim posle pet godina zabavljanja, ali i ljudi iz svetskog džet-seta.


- Već postoji spisak fudbalera, političara i biznismena. Nije baš svako mogao da plati 1.000 do 1.500 evra za sat "običnog" ili oralnog seksa, koliko je koštalo iznajmljivanje devojaka kod madam Jelene Jojić - dodaje izvor.

U apartmanima

Kako se sumnja, ona je devojkama pronalazila klijente, ugovarala sastanke s njima i cenu po satu, a potom im uzimala 40 procenata od naplaćenog.


- Imala je katalog sa slikama golišavih atraktivnih devojaka, koje je slala klijentima. Devojke su na fotografijama oskudno odevene, najčešće gotovo polugole. Lično je komunicirala s klijentima kako o tome da li žele jednu ili više devojaka, tako i o ceni i lokaciji na kojoj će se naći. Najčešće su to bili stanovi i apartmani, jer su imale poznate klijente koji verovatno nisu želeli da se eksponiraju u hotelima, u kojima bi ih lako prepoznali - dodaje on.

Navodno, klijenti su često birali i više devojaka odjednom i organizovali orgije. - Zadovoljni klijenti nisu čašćavali samo devojke, i Jelenu su umeli da počaste sa po nekoliko hiljada evra, zadovoljni uslugom - otkriva izvor, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR