Glas Javnosti

FBI I DEA VRŠILI PRITISAK DA SE UHAPSI VELJA NEVOLJA: 'JOŠ BI ON MLEO'

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Bivši zaštitnik građana, Saša Janković objavio je tvrdnju na društvenim mrežama da snimci zverstava koja se povezuju sa Veljkom Belivukom i njegovim kriminalnim klanom, kao i ključni dokazi protiv njih nisu došli ni od jedne naše službe ni policije.

Ova njegova objava podigla je veliku prašinu.

- Snimci zverstava koja se povezuju sa Belivukom i ključni dokazi nisu došli ni od jedne naše službe ni policije. A toga ima još, čega sve? O kakvoj se tu sposobnosti i patriotizmu radi ako ključevi informacija od značaja za nacionalnu bezbednost Srbije nisu u institucijama Srbije - zapitao se Janković.

Ovom Jankovićevom tvrdnjom podgrevaju se teorije koje već odavno kruže u javnosti, a tiču se uloge američke službe DEA (Uprava za suzbijanje narkotika) i FBI, kao i misteriozne posete Nebojše Stefanovića Vašingtonu, nakon koje je uklonjena Dijana Hrkalović iz MUP-a.

- Pa ne može BIA da postigne i novinare i opoziciju i kriminalce? Zna se ko je opasniji po državu - kaže Brod Ludaka.

- Vi ste pametan čovek (Saša Janković) da ste svesni da je služba sve to znala. Normalno je da su znali oni iz službe koji su radili sa njima i oni pošteni koji su to gledali, a nisu smeli ništa da preduzmu. Ali kada se sve sakupi i sve afere izađu na svetlo dana za desetak godina narod će shvatiti - konstatuje Zmaj.

 - Izgleda da FBI nije pritisnuo, još bi Velja mleo - mišljenja je Milica Petrović.

(Glas javnosti)


 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR