Glas Javnosti

EVO KOLIKA KAZNA PRETI BAHATOM BEOGRADSKOM GINEKOLOGU koji je "mercedesom" gurao policajca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Doktor je bio pozitivan na kokain

M. B. (51), poznatom ginekologu, koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i koji je, kako je saopšteno, bio pozitivan na kokain, preti ozbiljna kazna zatvora.

Kako se sumnja, on se sinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Za ovo delo zaprećena je kazna od 3 meseca do 10 godina.

Glas javnosti / T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Cole u 21.05.2023 10:37:31 h
     0 
Doktori loše plaćeni...
od Sima u 20.05.2023 16:40:59 h
     0 
To je Dr Milan Brakus, ginekolog. Objavite ime a ne inicujale da se zna ko je doktor-narkoman. Ginekologija je hiruška grana i oni operišu pacijente. Velika je šansa da i rizik da ovaj nadrogiran ide u salu nekod da operiše ili radi carski rez.
od Marija u 21.05.2023 18:10:12 h
     0 
Taj kako ga zovete nadrogirani majmun je najbolji ginekolog.Dal se drogira ili ne ne bitno al svoj posao radi fenomenalno i za razliku od ostalih novac mu nije bitan.Meni je vodio trudnocu i za dzabe mi obezbedio najbolju doktorku za porodjaj.
od Brdjanin u 20.05.2023 22:39:21 h
     0 
Da ne ide pijan ili mamuran, kao regularne hirurske grane... Dok grabi i hapa pare po priv klijikama, od cascavanja nesrecnih pacijenata, i farmako-mafije..... Ne placa porez na 90% primanja, drzava ih pusta da se bogate nelegalno...... I na kraju najtuznije, nije jedini. Ogroman broj beogradskih lekara je dno dna.