Glas Javnosti

EVO KO JE PUCAČ SA VRAČARA: Optužen za pokušaj ubistva, policiji poznat po poslovima sa narkoticima

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nemanja Đ. (20), koji je uhapšen sinoć zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju pošto je pucao i povredio dvojicu mladića na Vračaru, od ranije je poznat policiji, a čak je i optužen za pokušaj ubistva.

Kako se sumnja, Nemanja Đ. je sinoć u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede dvadesetšestogodišnjem Andreju P. iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem Damjanu L., državljaninu Severne Makedonije, a zatim pobegao.

Uhapšen je posle tri sata potrage nedaleko od mesta pucnjave, kod Čuburskog parka, a prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj, kačket i naočare.

Sumnja se da je motiv vatrenog obračuna posao sa drogom jer su i Andrej P. i Nemanja Đ. od ranije poznati istražnim organima.


Protiv Nemanje Đ. se vodi postupak pred Višim sudom u Beogradu i to za pokušaj ubistva nožem, dok Andrej P. ima 12 krivičnih prijava zbog droge, oružja, razbojništva, a u toku je bila i potera za njim za izdržavanje kazne zatvora.

Andrej P. je zadobio prostrelne rane noge, dok je Damjan L., koji se u društvu druga kretao iz Njegoševe ka ulici Maksima Gorkog, zadobio povrede u predelu leđa.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR