Glas Javnosti

EPILOG TRAGEDIJE U ZRENJANINU: Nastavnica ubila muža jer je mislila da je drogira

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zločin koji je zadesio Zrenjanin još uvek niko ne može da shvati, pogotovo komšije nastavnice koja je zarila dva noža u muža i ubila ga pred njihovom maloletnom ćerkom.

U utorak ujutru se dogodio zločin u Zrenjaninu, kada je nastavnica informatike i tehničkog S. M. (41) sa dva noža ubila supruga B. M. (39), i to naočigled njihove ćerkice, šokirao je Srbiju, a poznanici ovog bračnog para kažu da je osumnjičena bila bolesna. Kako kažu, S. M. je navodno još posle porođaja, pre pet godina, upala u depresiju.

Muž vodio računa

- Navodno, ona je imala prepisanu terapiju, a njen muž je, u želji da ona bude dobro, vodio računa da je redovno uzima. Međutim, verovatno usled bolesti, ona to nije shvatala na pravi način, već je umislila da je suprug namerno kljuka lekovima i da je drogira - pričaju poznanici.

Dete će dobiti staratelja

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević rekao je juče da će ćerka bračnog para dobiti staratelja, ali da brigu o njoj zasad vodi Centar za socijalni rad. On je objasnio da će sa devojčicom raditi psiholog kako bi što pre prebrodila traumu.

- Porodica nije bila u evidenciji centra, nije bilo prijava po bilo kom osnovu. Centar je zbrinuo dete - rekao je Đorđević.

U rodnom mestu S. M., gde joj žive otac i majka, kažu da su supružnike videli 12 sati pre zločina.

- Bili su tu za vikend, a u ponedeljak kasno uveče su otišli za Zrenjanin. Kada sam sutradan videla na televiziji šta se dogodilo, umalo se nisam onesvestila - priča komšinica i nastavlja:

- Toliko su se lepo slagali, divno živeli, nikad se povišen ton nije čuo iz te kuće. B. M. je bio divan, svi smo ga obožavali. Obrazovan, kulturan, i on je završio informatiku.

Htela da beži

S. M. je u utorak ujutro napala muža na spavanju, a on je pokušao da pobegne. Međutim, stigla ga je na ulici i ubola u vrat i glavu, dok je čovek vikao: "Nemoj zbog deteta!" Posle zločina je htela da pobegne kolima s detetom, koje je videlo krvavi pir, ali su je komšije sprečile. Policiji je rekla da ju je muž drogirao.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR