Glas Javnosti

EPILOG PUCNJAVE U VRČINU: Policija zaplenila PIŠTOLJ, privedena jedna osoba

Hronika
Autor: Glas javnosti

U prigradskom naselju Vrčin patrole MUP-a zatekle su u nedelju uveče, u privatnoj kući, 54 osobe koje su prisustvovale korona slavlju kao i nelegalno oružje kod jednog od gostiju, zbog kog su prvenstveno i došli.

Patrola Interventne jedinice beogradske policije pronašla je pištolj u nelegalnom posedu kod muškarca (29) u jednoj kući u naselju Vrčin. Policija je intervenisala nakon prijave da je u kući u Ulici Prote Mateje upotrebljeno vatreno oružje.

U kući u kojoj je bila organizovana žurka, zatečeno je više od 50 osoba.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu postupali su po prijavi da su se večeras začuli pucnji u jednoj privatnoj kući u naselju Vrčin, a po dolasku na lice mesta zatekli su na privatnoj proslavi 54 osobe. Policija je kod jedne osobe našla i pištolj sa municijom, a kako se sumnja, više hitaca je bilo ispaljeno prethodno tokom slavlja i tom prilikom niko nije povređen", saopštio je MUP.

Incident se desio na žurci kada je Aleksandar C. (29) pucao u vazduh iz pištolja. Zbog korišćenja oružja kao i zbog kršenja epidemioloških mera policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo.

Uviđaj je u toku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR