Glas Javnosti

EPILOG JEZIVOG BRATOUBISTVA koje je zgrozilo SRBIJU: Zapalio telo rođaka zbog BEDNOG nasledstva pa osuđen na 15 GODINA ROBIJE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vladimir Dinić (33) koji je 27. decembra prošle godine ubio pa zapalio svog brata od strica zbog trošne kuće, osuđen je danas na robiju u trajanju od 15 godina.

Vladimir Dinić (33) iz Niša nepravosnažno je osuđen na kaznu zatvora od 15 godina jer je priznao da je ubio pa zapalio svog brata od strica Slavoljuba Dinića (51).

Oni nisu bili u svađi pre toga, a iza njih je bio ostavinski postupak u kome je trebalo da podele staru porodičnu kuću. Nakon izvesnog vremena, Vladimir je namamio brata od strica Slavoljuba, brutalno ga likvidirao i zapalio njegovo telo na izletištu Kamenički vis u okolini Niša.

Sve se dogodilo kada se Vladimir lažno predstavio kao lažni kupac Branislavljevog džipa 27. decembra prošle godine, a onda ga je ubio. 

- Nepravnosnažnom presudom Višeg suda u Nišu od 21. avgusta 2020. godine prihvaćen je sporazum o priznanju krivičnog dela i okrivljeni Vladimir Dinić osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 godina, u koju mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru, zbog krivičnog dela ubistvo - saopštila nam je Irena Gušić, portparolka Višeg suda u Nišu.

Ljubinka Dinić, majka ubijenog Slavoljuba, tvrdila je da ga je upravo brat od strica ubio, ali policija je tek posle par meseci našla dokaze o zločinu.

- Kada je došla policija, ja sam posumnjala da ga je ubio deverov sin. Najgore mi je od svega to što je posle nedelju dana sa ocem došao da mi izjavi saučešće. Motiv zbog kog je moj sin ubijen je stara kuća od koje je i moj sin dobio trećinu. On s tom kućom nije planirao ništa da pravi, ali je želeo da ima nešto od svog oca. Devet meseci ne spavam jer mi je sin ubijen u najboljim godinama. Znala sam od prvog trenutka da niko drugi nije imao motiv da mi tako svirepo ubije sina. On je bio dobar kao hleb. Strašno mi je i saznanje da je brat podigao ruku na brata - rekla je ranije Ljubinka Dinić.

Ona je dodala da joj je i tada 27. decembra bilo čudno da ga kupac zove u devet uveče da zajedno pogledaju džip radi kupoprodaje.

O pravosnažnosti, nakon razmatranja žalbe, ukoliko je bude bilo, odlučivaće se naknadno u Palati pravde.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR