Glas Javnosti

EMOTIVNA SANJA PAPIĆ NA GODIŠNJICU SMRTI ADVOKATA OGNJANOVIĆA: 'Ništa ne može da vrati mog Mišu'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na treću godišnjicu smrti beogradskog advokata Miše Ognjanovića kojeg je prema svim indicijama likvidirao kavački klan jer je zastupao mafijaškog bosa Luku Bojovića i još nekolicnu škaljaraca, oglasila se bivša misica Sanja Papić, poslednja i velika Mišina ljubav.

- I dalje sam nema. Neizlečivo je Mišino odsustvo iz našeg života. I dalje ne mogu i nikada sigurno neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 27. jula 2018. na našem kućnom pragu - napisala je Sanja na Instagramu gde je i konstatovala da istraga stoji pune tri godine, ali da se i dalje nada da će ubice biti kažnjene.

- Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha. Mišu na žalost apsolutno ništa ne može da vrati - piše Sanja.

instagram

Na istoj društvenoj mreži novosadska lepotica je podelila pesmu Lane Del Rej posvećenu njenom ubijenom partneru , kao i fotografije njihove ćerkice Lare u trenucima najveće sreće. Devojčica, kojoj je otac naprasno oduzet, bila je vesela u tatinom naručju što pokazuju njihove zajedničke fotografije, a ostala je bez njega sa samo devet meseci.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP