Glas Javnosti
posta

Eksplodirala kuća u Prokuplju: LETELI ZIDOVI, OŠTETILI OKOLNE OBJEKTE, CEO GRAD ČUO EKSPLOZIJU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Preko puta kasarne u Prokuplju, noćas oko jedan sat nakon ponoći došlo je do eksplozije u kojoj je bukvalno odnešeno pola porodične kuće Zorice i Borivoja Radonjića, a detonacijom su oštećene u dve kuće oko Radonjićeve.


Na sreću nema povređenih, ali je eksplozija bila toliko jaka da su leteli zidovi i na susednim kućama prozori su ispadali iz futera. Radonjići imaju plinsku bocu, ali je ona neoštećena, kao i šporet u kojem je bila.

- Suprug i ja spavali smo u odvojenim sobama i moja vrata su bila otvorena i gledala baš na dnevnu sobu, gde je i bila eksplozija. U jednom trenutku nešto je zazujalo i onda se čula nenormalna eksplozija. Odmah sam ustala, otišla do muža, videla da nije povređen i istrčali smo napolje  - prepričava sinoćni događaj Zorica Radonjić.

Ona dodaje da je u sekudni pomislila da neće preživeti.

Za sada se ne zna uzrok eksplozije, ali je ona bila toliko jaka da je oštetila i dve kuće koje su oko kuće Radonjića.

- Bila sam u dnevnoj sobi, gledala program na televiziji, kada sam čula, znate ono kako kada se pustaju da polete rakete za novogodišnje slavlje, a onda je odjednom sve zasvetlelo, kao da je podne, a ne mrkla noć. Mnogo sam s euplašila i sve me je podsetilo na bombardovanje 1999. godine i trenutak kada su gađali kasarnu - svedoči Jovana koja je rođaka i prva komšika porodice Radonjić.


Eksplozija se čula u svim delovima Prokuplja, a kako smo se uverili i na terenu, delovi zidova su leteli na sve strane i načinili štetu okolnim objektima. Pravo je čudo da nema povređenih.

 

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR