Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! Transkript prisluškivanog razgovora žene Zdravka Radojevića i njegovog prijatelja koji ga je poslao pod nož u Ritopeku: Ubio si oca toj deci, razumeš?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Marijana Krstović (33), žena brutalno ubijenog Zdravka Radojevića (41), navijača Crvene Zvezde iz Koteža, nije birala reči kada je pozvala njegovog lažnog prijatelja Nemanju Lakićevića (42), zvanog Čipi iz Beograda, koji ga je poslao u klanicu u Ritopeku.


Marijana: Ja kući ne idem ovako. Meni je juče Hitna pomoć bila, jer sam se otrovala lekovima.

Nemanja: Brate, Marijana, šta radiš, brate mili ...

Marijana: Čipi, ja dalje ne mogu ovako... Ja sam kevi rekla da ću da se ubijem da zaštitim dete.

Nemanja: Gledaj ovo... kako se zove... smiri se, ono... ne znam šta da ti kažem, radi šta misliš da treba da radiš...

Marijana: Jasno, hoće tebi savest biti mirna?

Nemanja: Meni je, Marijana, savest mirna, samo brate hoću da ti kažem da smo ja i Biba pravi drugovi njegovi i niko drugi...

Marijana: Koji su ispali...

Nemanja: Kako?

transkript6 

  

Marijana: .... Ništa, leči se, jedva čekam da ozdraviš, eto to ti želim.

Nemanja: I ja tebi želim brate sve najbolje... ti brate znaš šta treba, ako ti treba neka pomoć, mogu da pomognem i to je to brate.

Marijana: Pa, ne možeš ništa, ubio si oca toj deci, razumeš? Odveo si ga mečki na rupu i to je to.

Nemanja: Ja ga odveo mečki na rupu? Kako te bre nije sramota Marijana?

 Marijana: Pa, nije me sramota, samo kažem kako jeste.

Nemanja: Ti si, bre, bolesna ako to misliš.

transkript2  

Marijana: Kako nisam, ja sam bolesna i narkomanka i ku*vetina koja je bila sa oženjenim čovekom i to je to, ali lagano razumeš, sve će da dođe na svoje.

Nemanja: Neka dođe sve na svoje. Samo da ti kažem da praviš veliku grešku. Ti znaš brate s kim je on imao problem. Ja se sa tim ljudima nisam video nikada u životu, osim kad je on bio tu i to je to.

Marijana: Pa, poslednji put se video s tobom. Ti si ga poslednji put zvao, inspektor mi je rekao da se kamere neće vraćati zato što je po lociranju tvog telefona ustanovljeno da si ti govorio istinu, ali ja sam naravno otišla na tri veća nivoa, uz pratnju advokata, i ti si najviše osumnjičen. Evo sad ti mrtva pijana kažem pošto ću ja danas da umrem...

Nemanja: Vidi, Marijana, ja ti se kunem u svoju decu da ti, brate, treba da se smiriš i da razmisliš dobro, brate, ko su Zdravkovi drugovi i šta je tebi Zdravko rekao. Meni je Zdravko sve na ovom svetu, znači... kako se zove...Propalo mi je mesec dana života, us*ao sam se, znači kao go*no sedim brate, ne mogu ništa da pomognem brate. Niti znam šta je, ti ako to misliš ti si devojka...

Marijana: Pa, ja neću saznati, ali saznaće neko dalje. Ja sam pokucala na još četvora vrata, kod četiri advokata. To je to, od svih priča ti si najosumnjičeniji.  

Nemanja: Ti si bolesna. Prvo je bio Vojkan, koji dečko sigurno nije kriv. Prvo je bio Pile, pa je bio Vojkan, sad sam ja. Šta će da bude sutra, videćemo.

Marijana: Pa. To ti kažem, lagano. Ja ne znam šta će da bude, ali pravda će da dostigne svoje, evo ja ti samo kažem.

transkript3 

Nemanja: Daj bože i ja bih voleo, više ne mogu da izdržim ovaj nemir. Samo da znaš brate, da si brate... sad ovo što si rekla... samo da znaš, brate, da si me pogodila direkt u srce. Ti si devojka bolesna brate, neću više nikad ni da te čujem ni da te vidim. Ti kaži šta misliš, ja se kunem u svoju decu i Boga ove sekunde... Ako je mene Zdravko umešao u ovo, pomogao sam mu ni kriv ni dužan, dao mu moj auto, uvalio mi go*na najveća, moj brat koga sam najviše voleo. Ti si devojka degen, ne znam šta da ti kažem, evo poludeo sam.   

Marijana. Evo, upravo sam sve ovo snimila što sam pričala sa tobom...

Nemanja: Slobodno snimi, brate, pa ja ti kažem ti si debil brate. On je moj brat, brate, ti si devojka debil brate, naveći debil.

Marijana: Evo, videćemo...

Nemanja: Bože me sačuvaj, znači, Bože me sačuvaj. Marijana, strašno kakva si ti...

Marijana: Jesam, najgora sam, samo što pre da se oporaviš od korone, ajde želim ti ...

Nemanja: Ajde, hvala ti, mrš bre u pi*ku materinu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR