Glas Javnosti

MEGAEKSKLUZIVA! REPORTERI GLASA U KUĆI STRAVE U PETROVCU KOJU JE IZNAJMLJIVAO VELJA NEVOLJA! Vlasnik imanja: 'Neka me stave na poligraf pred svima' (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ekipa "Glasa javnosti" posetila je kuću strave u Petrovcu na Mlavi u kojoj je, kako su mediji preneli, boravio Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja

Reporteri "Glasa" snimili su kako izgleda imanje inspektora u penziji, Siniše Bogdanovića, koga su mediji optužili da je izdavao kuću Belivuku u kojoj je, kako se navodi, ubijeno dvoje ljudi, a silovane tri maloletnice.
Inspektor u penziji odgovorio je za naš portal na ove tvrdnje i rekao da su svi ti navodi gluposti i da nikada nije upoznao Velju Nevolju, kao i da nikada sa njim nije kontaktirao.
-Ovo je mirno mesto, bez struje, koje uopšte nije zabačeno kao što je navedeno - priča Bogdanović.
On je istakao da se kao nekadašnji načelnik odseka za kriminalističku policiji borio baš protiv takvih kao što je Belivuk.
-Ja sam se čitav svoj radni vek protiv takvih borio. To su sve gluposti, voleo bih da me pred širokim auditorijumom stave na poligraf da me pitaju sve navedeno, utvrdiće se da pričam istinu.
Bogdanović je ogorčen što se ova priča, za koju tvrdi da je neistinita, prikazivala na nacionalnoj televiziji.
-Sin Željka Mitrovića je bio ovde i zna kakva je atmosfera- kaže Siniša Bogdanović za "Glas javnosti"
Kako izgleda ovo imanje i šta je bivši inspektor rekao za naš portal pogledajte na kanalu "Glasa javnosti".

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR