Glas Javnosti
posta

DŽONIĆ BI DA ODE IZ PRITVORA! Tražio samo jedno, a evo s kim deli zatvorsku ćeliju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Optužnica protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana zbog trostrukog ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić trebalo bi da bude podignuta posle prvomajskih praznika.

Viši sud u Nišu advokatima Filipu Domazetu i Biljani Pešić koji zastupaju Džoniće poslao je dokument u kome se odbija puštanje iz pritvora Gorana i Stefana, a Pešićeva koja brani bivšeg vatrogasca kaže da njen klijent i dalje tvrdi da nije učestvovao u ubistvu svojih rođaka, već da ih je samo pratio i bio svedok likvidacije.

Goran Džonić stoji pri stavu da nije pucao u tročlanu porodicu već da mu je dat telefon kojim bi javljao njihovo kretanje. U nekoliko navrata poručio je da sinovi Milan i Stefan apsolutno ništa nisu krivi i da nisu znali ništa o tome. Postoje neka sporenja oko noćnog snimka - da li se zaista vidi Goran Džonić? Odbijen nam je zahtev za puštanje iz pritvora - rekla je za Kurir Biljana Pešić.

Kako se nezvanično saznaje, Goran Džonić nije imao neke posebne zahteve tokom boravka u pritvoru.

- On je tek od skora dobio televizor, a na šetnjama se nije sretao ni sa kim ko ima veze sa ovim zločinom. Ponekad ga posećuju sestra i supruga Suzana. Ćeliju deli sa nekim turskim državljanima. On je nedavno tražio da mu se da lek za smirenje, bromazepam koji je počeo da pije onog dana kada su pronađena tela Đokića - kaže izvor Kurira.

Verica Đokić: Sigurna sam da je Goran kriv

Majka pokojnog Gorana, Stojanka, svakodnevno pali sveće za ubijenom porodicom. Najviše žali, kako kaže, za unukom Lidijom koja je premlada izgubila život na tako mučki način.

Ne znam šta da vam kažem. Doživeli smo ogromnu tragediju, a sve ovo je mnogo mučno za nas. Posle ovoliko dokaza, sigurna sam da je Džonić kriv, ali za sina Stefana stvarno ne znam. Možda tužilaštvo ima neke dokaze, ne znam i ne bih se upuštala u komentarisanje toga - rekla je Verica Đokić, snaja ubijenog Gorana.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR