Glas Javnosti

DVA SMRTNA SLUČAJA U CENTRALNOM ZATVORU: Pritvorenik blizak klanu Amerika i čuvar preminuli jutros

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Centralnom zatvoru pritvorenik i policajac jutros su pronađeni mrtvi. Prema nezvaničnim informacijama, navodno je reč o zatvoreniku Zoranu Simiću (44), koji je bio član klana Amerika, i zatvorskom čuvaru.

Kako se navodi pripadnik službe za obezbeđenje na svom radnom mestu u kancelariji pronađen je rano jutros bez znakova života.

- Lekari specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali, pokušali reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći i oni su nastavili sa reanimacijom, ali oba pokušaja su bila bezuspešna - rečeno je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, a prenosi Telegraf.rs.

U sasvim drugom delu Okružnog zatvora u delu u komsu smeštena pritvorena lica, oko 7 časova desilo se još jedan smrtni slučaj.

 

- Pritvorenik Zoran Simić pronađen je bez znakova života u svom krevetu. Istog trenutka lekari su krenuli sa reanimacijom, EKG-om, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo došla i nastavila sa pokušajima reaninacije, ali nažalost bilo je bezuspešno. Obavešteno je Tužilaštvo, a policija tek treba da obavi uviđaj i najverovatnije će biti rađena obdukcija - dodaju u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako se navodi na Simićevom telu telu nema povreda, niti su zabeleženi ikakvi tragovi nasilja, a Simić je, inače, bolovao od dijabetesa.

Prema nezvaničnim saznanjima pretpostavlja se da je uzrok smrti u oba slučaja srčani udar.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR