Glas Javnosti

Dva sina u zatvoru, ćerka NASTRADALA, muž ubijen: Tužna sudbina žene čiji je sin ubio oca u Beloj Palanci

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Kako pričaju komšije, sin se svakodnevno svađao sa ocem i bili su u lošim odnosima

Komšije Srđana G. (36) iz okoline Bele Palanke koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog oca Branislava (76) nakon žustre svađe, kažu da je u pitanju veoma problematična porodica, kao i da je Srđanov brat poznat nadležnim organima odranije.

Ubistvo se dogodilo sinoć u selu kod Bele Palanke. Kako pričaju komšije, sin se svakodnevno svađao sa ocem i bili su u lošim odnosima.

– Srđan je konstantno u svađi s ocem i nisu mogli da se slože ni oko najmanje sitnice. Kad su videli da ne mogu jedan s drugim, Srđan se odselio u drugu kuću koju je sagradio na istom imanju – pričaju žitelji ovog mesta.

Kako su ispričale komšije, Srđanov brat je uhapšen prošle godine jer je silovao jednu ženu.

– Čuli smo da je bio negde u gostima, i tada je spopao tu nesrećnu ženu i silovao je u kući. Ona je uspela da pobegne i on je tada uhapšen.

– Srđanova sestra je u martu 2020. kada je počela korona preminula u šestom mesecu trudnoće. Tada smo svi zanemeli od šoka, valjda se nešto iskomplikovalo – kažu komšije i dodaju:

– Teško im je pala ta tragedija i jedva su se izborili s tim. Nekada je ta kuća bila puna, jesu se svađali, ali makar ih je bilo, a sada nesrećna Srđanova majka ostade sama – dva sina su joj u zatvoru, ćerka i muž pod zemljom. Kakav surov život.

Podsetimo, komšije su ranije ispričale da je Srđan G. došao kući pijan iz kafane i počeo da se svađa s ocem.

Policiju je alarmirala majka osumnjičenog Srđana i supruga sada pokojnog Branislava G., koja je prijavila da sin u alkoholisanom stanju lomio stvari po kući. Policija je po dolasku na lice mesta zatekla telo ubijenog muškarca.

U selu je poznato da je Srđan sa društvom iz sela često pio i da je do sada dva puta u zatvoru.

– U dva navrata je bio na robiji, na po nekoliko meseci. Ode pa se vrati, bude tu u selu, pa opet ode… Neki kažu da je bio u Leskovcu u zatvoru poslednji put. No, u zadnje vreme dugo je bio u selu. Da je dobar radnik, dobar je. I oni mlađi brat. Što kažu naši stari „muži ko oblaci“ – snažni, krupni, sve mogu da urade. Da li je građevina, da li je dovlačenje drva, sve je radio dobro. Tu nikad problema nije bio. Nije bio zaposlen i izdržavao se od nadnice. Jedini problem je bilo piće jer nema granicu kada da stane – ispričao je komšija iz sela za “Blic”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR