Glas Javnosti

DUVAO JE VETAR, PRVI TALAS NAS JE PODIGAO, A DRUGI POKLOPIO: Evo šta je ispričao Mane, koji je preživeo nesreću na Dunavu!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nestanak Nenada Trivkovića (38), Miloša Markovića (37) i Milana Nikolića (36) u subotu veče na Adi Huji, podigao je Beograd na noge i svi koji su u mogućnosti uključili su se u potagu za nestalim mladićima.

Sa njima trojicom kobne večeri, na čamcu je bio i njihov prijatelj Mane K. koji se jedini spasao i isplivao na obalu kada im se plovilo potopilo. On je dao izjavu policiji i pružio informacije koje zna, kako bi pomogao da se trojica nestalih što pre nađu.

Mane K. je opisao trenutkan nesreće.


Nenad Trivković

- Uhvatio sam se za plutu za sedenje i na njoj plivao do obale. Njih trojica su ostala do čamca, dozivali su upomoć, ali nikoga nije bilo oko nas - navodno je rekao Mane i objasnio:

- Vetar je duvao jako i jedan talas nas je podigao, kad nas je drugi poklopio, bilo je dosta vode i bili smo teški, pa je čamac počeo da tone i prevrnuo se.

Mane je juče policiji ispričao šta se dogodilo, a bio je vidno potresen i isrcpljen.

- Bio je sav izgreban, jedva je stajao na nogama i jedva govorio, potpuno izbezumljen. Baš mu je bilo teško da sve ispriča, verovatno su mu lekari dali i lekove za smirenje - kaže izvor.


Milan Nikolić


Manetovi prijatelji su nam ispričali da je on dobro fizički sada, ali da je psihički jako loše.

- On daje sve od sebe, izgubljen je i jedva se drži, ali se trudi i učestvuje u potrazi, čak je i sada na reci, traži svoje prijatelje - kažu.


Jedini isplivao: Mane K.

Podsetimo, porodice nestali mkladića, kao i Manetova porordica, apelovale su na sve da im se pomogne u potrazi.

- Sada nam je neophodan dron i helikopter. Takođe, ukoliko neko ima griser, čamac, brodić i drugo plovno vozilo neka nam se pridruži potrazi - navode iz porodica.

Glas javnosti/KurirSKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR