Glas Javnosti

VLASNIK KAFIĆA NA ADI ZAPOŠLJAVAO I PODVODIO MALOLETNICE: Bludnik osuđen na 5 godina i 3 meseca zatvora!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Slavoljub S. (59), vlasnik kafića "Brod 23" na Adi Ciganliji, koji je uhapšen u junu 2018. zbog sumnje da je u svom lokalu podvodio maloletnice i snimao ih mobilnim telefonom, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na pet godina i tri meseca zatvora.

-Slavoljub S. osuđen je za trgovinu ljudima kao i posedovanje pornografskog sadržaja koji je pronađen u njegovom mobilnom telefonu. Presuda nije pravosnažna i na nju imaju pravo žalbe odbrana i tužilaštvo - potvrdio je izvor.

Sagovornik objašnjava da je tokom suđenja dokazano da je poznati beogradski kafedžija seksualno eksploatisao pet maloletnih devojčica, koje su dolazile u njegov lokal.

Posle hapšenja Slavoljuba S., za podvođenje devojčica navodno je koristio specijalno adaptirano potkrovlje svog lokala. Izvori iz istrage tada su rekli i da se sumnja da je snimao odnose a potom ucenjivao devojčice da moraju da pružaju usluge za novac.

-Angažovao je isključivo devojčice do 16 godina. Zapošljavao ih je kao konobarice i igračice, ili im prosto plaćao piće da sede u lokalu, a potom bi počeo da ih primorava i ucenjuje da pružaju seksualne usluge - ispričao je tada izvor iz istrage.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR