Glas Javnosti

DRSKI LOPOV HARA BEOGRADOM : Kod pojedinaca se vraćao nekoliko puta (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uđe u prodavnicu i preti

Na društvenim mrežama pojavio se snimak neobične pljačke. Naime sigurnosne kamere jedne prodavnice na Vračaru u Beogradu snimile su čoveka koji je pokušao da nasamari prodavačicu i izvuče od nje pare.

Vlasnik radnje koji je postavio na Instagram stranicu Moj Beograd video zapis pokušaja krađe u objašnjenju uz video napisao je da su podelili snimak da upozore sugrađane kako lopovi mogu biti perfidni.

– U jutarnjim satima ušao je čovek u naš lokal na Vračaru i razgovarao telefonom, a onda je kada radnica nije gledala uzeo jedan artikal sa police i tada kao završio razgovor telefonom. Prodavačici je rekao da je njegova supruga kuplila taj artikal ali da joj je mali i da želi novac natrag – napisao je vlasnik ove radnje.

Kada mu je rečeno da je povraćaj novca zabranjen bez računa, on je počeo je da preti radnici inspekcijom. Uprkos njegovim pretnjama, devojka nije htela da zameni artikl niti da mu vrati novac, napisao je vlasnik.

Među komentarima koji su usledili bilo je onih koji su rekli da ovaj čovek ovako pljačka po čitavom gradu, u Ustaničkoj ulici, na Bulevaru kralja Aleksandra, u Grockoj.

Neki su čak rekli da im je dolazio po nekoliko puta, i da su mu pretili policijom ali se on i dalje vraća.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR