Glas Javnosti

DROGIRANI I PIJANI DIVLJALI ZA VOLANOM: Jedan vozač imao više od 2,6 promila alkohola u krvi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Sremskoj Mitrovici i okolini prethodnih dana imala je pune ruke posla i tom prilikom iz saobraćaja je isključila nekoliko vozača, od kojih najviše zbog vožnje pod uticajem narkotika, kao i vožnje u alkoholisanom stanju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su trojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i petoricu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga.

Policija u Staroj Pazovi je zaustavila četrdesetsedmogodišnjeg vozača „tojote“ sa 2,67 promila alkohola u organizmu i pedesetpetogodišnjaka koji je vozio „bmv“ sa 2,19 promila alkohola.

Patrola u Sremskoj Mitrovici zatekla je dvadesetosmogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,65 promila alkohola u organizmu. Nakon zadržavanja, on je priveden prekršajnom sudiji koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 245.000 dinara, zabranu upravljanja automobilom do godinu dana i 25 kaznenih poena.


Saobraćajna policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „folksvagena“ pozitivnog na kanabis, dvadesetjednogodišnjaka koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i marihuane i četrdesetsedmogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ pod uticajem marihuane.

Policija u Rumi je zaustavila tridesetjednogodišnjeg vozača „seata“ i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio „fijat“, obojicu pod dejstvom kanabisa.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR