Glas Javnosti

DROGA STIGLA SA KiM! Velika akcija srpske policije, ZAPLENJENO 520 kilograma marihuane

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na zapleni 520 kilograma marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu, koja je stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije.

"Žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima se nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, sa istom odlučnošću i borbom uhapsićemo svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji", rekao je Vulin kome su načelnici i pripadnici Uprave referisali o akciji zaplene 520 kilograma marihuane, saopštio je MUP.

Vulin je poručio da Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalju distribuciju, dodavši da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda.

On je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

"Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i iskreno se zalažem za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva", rekao je Vulin.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP