Glas Javnosti

DROGA NA SPECIFIČNOM MESTU: Carinici u Preševu pronašli drogu sakrivenu u nogavicama pantalona

Hronika
Autor: Glas javnosti

Carinici su, u saradnji sa policijom, u četvrtak, 4. avgusta, na graničnom prelazu Preševo otkrili i zaplenili više od 1,7 kilograma psihoaktivne supstance, koja će nakon laboratorijskih analiza biti precizno identifikovana, saopštila je Uprava carina.

Kako su naveli, dve vrste sumnjivih praškastih materija, koje su odreagovale na testu za amfetamin otkrivene su u „audiju A3“ holandskih registarskih oznaka, koji je tokom večeri pristigao na ulaz u Srbiju.

Dodaje se da je vozilom upravljao strani državljanin koji se uputio ka Holandiji, a koji je prethodno boravio u Turskoj i na Kosovu, odakle je pristigao na prelaz, prenosi N1.Detaljnom kontrolom vozila, carinici i policajci su u prtljažniku otkrili kesu sa uredno složenim pantalonama, u čijim se nogavicama krilo 1.252 grama praškaste materije, za koju se osnovano sumnja da je reč o nekoj vrsti opojne droge.

Daljim pregledom, ispod sedišta vozača, pronađena je i jedna kartonska kutija oblepljena lepljivom trakom, a u kojoj se nalazila još jedna, 501 gram teška praškasta materija.

Vozača i otkrivene psihoaktivne supstance preuzela je policija u dalju nadležnost.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP